Szerintetek megengedi anyu hogy együtt aludjak vele?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt én is bemutattam anyunak meg a srác is az övének. szüleink is jól kijönnek. Nem áll szándékunkban szexelni de a szülők ugyebár szeretnek kombinálni pedig csak egy szimpla együtt alvás lenne. Én 14 éves lány vagyok pasim meg 16 éves. Na mit gondoltok ti megengednétek anyám helyébe?2012. febr. 14. 18:16
21/33 A kérdező kommentje:
nem nagyon akarunk szexelni 2 hónap után! Megérti azt is ha én nem akarnám de ez most csak egy szimpla együtt alvás lenne csókkal meg ilyesmi
2012. febr. 15. 18:09
22/33 anonim válasza:
na persze,szimpla együtt alvás 14 éves kislánynak csókkal meg ilyesmi..felelőtlen anya ha megengedi...
23/33 A kérdező kommentje:
nem szól érte semmit hogy van pasim és csókolózunk a szeme elött az elején jött a tipikus dumával de megbízik bennem a srácot is bemutattam neki.
2012. febr. 15. 18:16
24/33 anonim válasza:
szerintem te még mindig nem érted,és látod át a helyzetet,mellékesen az anyád előtt smárolni elég illetlen dolog..14 éves vagy,egy fiatal gyerek,2 hó nap az nem idő,még nem is ismered,az együtt alvás nem így működik 14 éves kislány aludjon egyedül a saját ágyában,megbízik benned egészen addig amíg nem lépsz túl egy határt,amúgy az együtt alvás nem sokáig lenne csak alvás..
25/33 anonim válasza:
lehet hogy te 14 éves fejjel nem gondolsz szexre de gondolj már bele hogy egy 16 éves kamasz fiú fejében mi járhat amikor ott alszik nála a barátnője? még meg is érteném ha te is 16 lennél de ebben a korban én még ezt a 2 évet is soknak találom.
26/33 A kérdező kommentje:
azt mondta ő nem sietteti ha én nem akarom de most ez az ottalvás átment a szex témába amikor szerintem az ottalvás nem egyenlő a szexel
2012. febr. 15. 18:34
27/33 anonim válasza:
még mindig nem érted,idősebb korban az együtt alváskor szex is van és ez természetes,14 évesen meg még nem kéne,és hidd el hogy a 16 éves barátod eléggé befog indulni ha mellette fekszik a barátnője
28/33 A kérdező kommentje:
nem egyszer feküdtem mellette meg (rajta).. na de mindegy
2012. febr. 15. 19:26
29/33 anonim válasza:
Most jól lefogtok pontozni, de én megértem az álláspontját. Én gyakorlatilag egy éven keresztül töltöttem úgy éjszakákat a barátommal, hogy nem volt szex( első 4 hónapba még petting se) Nem csak a szex a lényeges egy kapcsolatban, meg egy együttalvásban. Egyszerűen csak hihetetlen jó érzés a szerelmem mellkasán elaludni, és mellette ébredni. Meg amúgy is szeretek hajnalig beszélgetni, éjjel a sötétben még valahogy őszintébb is tudok lenni, stb. Tehát én ehiszem, hogy nem lenne szex, de azért ha lenne egy lányom, nem engedném neki 2 hónap után... az még nem valami hosszú idő, és nyilvánvalóan félteném
30/33 anonim válasza:
Bocs, de csak tudom hány éves a lányom :-)
Egyébként meg nem érdekel más véleménye, főleg nem úgy hogy azt sem tudom mi a neve.Aki akar valamit Tőlem az tudja hol lakom, nyugodtan jöhet.Ha anonym lenne a nevem akkor én is könnyen beszólogatnék, mondjuk amúgy is ;-)
Elnézést kedves 14 éves lány hogy a Te kérdésed alatt kellett megbeszélnünk a "kedves" irigyekkel a problémánkat!
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!