Szerintetek megengedi anyu hogy együtt aludjak vele?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt én is bemutattam anyunak meg a srác is az övének. szüleink is jól kijönnek. Nem áll szándékunkban szexelni de a szülők ugyebár szeretnek kombinálni pedig csak egy szimpla együtt alvás lenne. Én 14 éves lány vagyok pasim meg 16 éves. Na mit gondoltok ti megengednétek anyám helyébe?2012. febr. 14. 18:16
1/33 anonim válasza:
Hát ahogy ismerem a szülőket meg az én szüleimet tuti biztos nem engedik meg.
15/L
2/33 anonim válasza:
lehet rá esély.szurkolok nektek ;) 14L
3/33 anonim válasza:
A lányom is 14 éves,de én nem engedném meg,ha ezzel előállná.Hál istennek ő még nem fiúzik.
4 gyerkőc anyukája
4/33 anonim válasza:
Nem engedném meg. Persze most azt gondolod hogy alvás lesz (a te részedről),aztán összebújás,csókolgatás...
Nem kell még nagylányoskodni,mindenki aludjon a saját ágyikójában.
5/33 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, ez az egyetlen megoldás. én mondjuk nem engedném meg mert 14 évesen olyan kicsi vagy még :D én még akkor kézenfogva sétáltam a barátommal (:
6/33 anonim válasza:
Remélem, nem engedi meg. Ne akarj nagylányként viselkedni, ha egyszer nem vagy az.
7/33 A kérdező kommentje:
sokszor van nálam ( csók meg tapi meg ilyenek voltak már)
én is ottvagyok náluk párszor egyedül is mer minket hagyni az ő anyja. de az enyémet kérdeztem és nemet mondott.:/
2012. febr. 14. 18:25
8/33 anonim válasza:
én nem engedném meg,pedig nem vagyok begyepesedett,és öreg sem,33 vagyok
16 évesen talán,de 14 évesen még nem fiúkkal kéne aludni
10/33 anonim válasza:
Ha 16 lennél akkor talán,de 14 évesen nem kell még együtt aludni,szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!