Szerintetek megengedi anyu hogy együtt aludjak vele?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt én is bemutattam anyunak meg a srác is az övének. szüleink is jól kijönnek. Nem áll szándékunkban szexelni de a szülők ugyebár szeretnek kombinálni pedig csak egy szimpla együtt alvás lenne. Én 14 éves lány vagyok pasim meg 16 éves. Na mit gondoltok ti megengednétek anyám helyébe?2012. febr. 14. 18:16
11/33 anonim válasza:
Nem csodálom,hogy nemet mondott hisz még gyerek vagy.
12/33 anonim válasza:
Én 5 hónap után aludhattam először a barátommal, 16 évesen. Én sem hiszem, hogy megengedném, ha lenne lányom. Két hónap még mondhatni, szinte semmi.
17/l
13/33 anonim válasza:
Kétlem hogy ha te lennél a lányom akkor megengedném :-)
A lányom most 16, és 15 évesen feküdt le a BARÁTJÁVAL, PÁRJÁVAL amikor itt aludt a fiú.
Én megengedtem nekik mert tisztelem a lányom döntését és már kis kora óta olyan a kapcsolatunk hogy mindent elmond. Kérdezgetett előtte, vettünk óvszert stb.
Kb. a 11-12 éveseknek van pasijuk , akivel elmennek fagyizni meg néha átmennek egymáshoz xboxozni.
Szerencsére még most is együtt vannak. Két hónap még elég kevés, bár a 6 se sok, amikor ők először együtt aludtak.
Egy 35 éves anyuka :-)
14/33 anonim válasza:
Kiss Juhász Kitty
Eddig 14 éves volt a lányod.
15/33 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok, de nekem sem engednék meg, és szerintem ha van eszük szüleidnek nem fogják, szerintem tök igaz az a mondás hogy 'a 13-14 éves lányok többsége olyan mint az alma, alig megérik, már ficánkol benne a kukac' : D Bocs! 14L
17/33 anonim válasza:
Ha nem engedik, akkor úgyis találhattok más alkalmat, hogy együtt legyetek, és törvényesen is szexelhettek ha mindketten akarjátok.
18/33 anonim válasza:
Persze csak akkor szexelhettek ha már be is töltötted a 14. éved!
19/33 anonim válasza:
Ha anyukád felelősségteljes,és jó szülő,akkor nem engedi meg nem csak most 16 évesen sem.Szerintem 14 évesen a pasizás is korai,bár ha megmaradtok a kézfogás,puszi csóknál akkor belefér.De az együtt alvás abszolút nem.Az együtt alvás az a komoly,hosszú távú,harmonikus kapcsolat sajátja ahol,már jó ideje együtt van a pár,megbíznak egymásban igazán szerelmesek,elég érettek,és ez nem 14-16 évesen van.14 éves kislány vagy ha tetszik ha nem,és egy tinikapcsolatot nem kell túlbonyolítani sem az együtt alvással,sem a testiséggel.Mit csinálsz ha 3-5hét múlva szakítotok,akkor a következő pasival is együtt alszol,és 20 éves korodig megfordulsz 5-6 pasi ágyában is? Mellékesen az együtt alvások,ha az első nem is de egy idő után már nem csak együtt alvások,14 évesek meg 2 hónap amúgy is édeskevés,de az együtt alváshoz és a szexhez,még kevesebb,szerintem ha 17-18 évesen is együtt lesztek akkor majd felhozhatod a témát.
20/33 anonim válasza:
kedves "szuperanya" Kiss Juhász Kitti,eddig a lányod 14 évesen feküdt le a barátjával.Mellesleg nem tudom de az én szememben leszerepeltél már a válaszaiddal,nekem tök mindegy hogy neveled a gyereked,bár ahhoz képest,hogy 4 gyereked van nagyon ráérsz ide irkálni,de folyton arra buzdítod a fiatal lányokat,hogy igen nyugodtan igyál cigizzél,meg nem korai 14 évesen a szex stb. nem tudom mennyire normális,hogy a lányod 14 évesen szexelt,elengeded bulizni,ihat is sőt cigit is adsz neki,és szilveszterkor felnőtt nélkül elengedte a Balatonra bulizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!