Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Nagyon el...

Mit csináljak? Nagyon el vagyok keseredve!

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem hogy én egy univerzális mindenben tehetséges lány vagyok, kivéve az éneklést. Mivel egy suliba kell szóbelin énekelni ezért felvettem ahogy éneklek és feltettem ide. Tudtam/tudom hogy nem jó de elég rossz véleményeket kaptam...

Aztán egy csomó ötletem van hogy mit rajzoljak/fessek és hogy milyen regényeket írjak de nem is nagyon próbálom őket csak az ötleteket találom jónak..

Meg azt hiszem/hittem h jól fényképezek, jól színészkedek, jól táncolok de igazán senki se mondta még...

Most meg annyira lesújtott ez hogy nem tudom hova meneküljek..még a sulit se akarom megjelölni...

14l

2012. febr. 3. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is meghallgathatnám?Belinkelnéd?

Amúgy mindenben nem lehetsz tehetséges,nem megy az éneklés? na bumm,nekem sem. Mindig éneklek,de olyan szär hangom van,hogy az eszméletlen. Viszont szeretek és tudok is táncolni akkor ebbe kell jobban belefektetni az energiát. Ezen kívül imádok rajzolni és fényképezni sőt a körömfestés is közel áll hozzám. Sok minden érdekel,de tudom,hogy nem lehetek mindenbe jó. Másnak pedig nem is szeretnék megfelelni,a lényeg,hogy te szeresd amit csinálsz és neked tetszen:D

Bár tényleg jól esik az embernek,mikor megdicsérik,de ne hagyd,hogy elvegyék a kedved bármitől is. Ne legyél ennyire letörve,mert nem jó a hangod!

15l

2012. febr. 3. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
kamaszkorban sok ember azt hiszi mindenben tehetséges,aztán ilyenkor kiderülnek ki miben jó.De azért nem kell elkeseredni,mindenki jó valamiben.Nézd én jól énekelek,színészkedek,táncolok,kiskorom óta írtam meséket,elkezdtem több regényt,színdarabot,de festeni és rajzolni azért nem tudok annyira mint a művészek,vagy azok akiket felvesznek a képzőművészetire,ezzel tisztában is vagyok,és csinálhatok bármit sosem leszek olyan tehetséges,mint akik erre születnek.Ebben a korban ismerd meg önmagad csinálj olyat amiben tényleg jó vagy,és akkor sok pozitív visszajelzésed lesz.Pl a fényképezés olyan ami ha érdekel,megtanulhatsz nagyon jó képeket csinálni,nyugodtan gyakorolj,még kikapcsolódásnak is jó.Tudod a művészeti dolgokkal az a legfőbb gond,hogy ahhoz hogy valamelyik művészeti ágban kiemelkedő legyél ahhoz születni kell.Tanulni is lehet,de tanulással,sosem lehet lehagyni azokat akiknek a kisujjukban van.Vegyük a színészkedést,mindenki úgy gondolja nem nagy dolog kiállni és eljátszani valamit,egészen addig amíg nem csöppen ebbe a helyzetbe.Nagyon fantasztikus dolognak tartom,ha az ember azonosul a szerepével,úgy érez úgy gondolkodik,mint a szereplő,de ha lejön a színpadról újra önmaga.Kiskorom óta szeretem csinálni,más sok darabban játszottam:Legyetek jók ha tudtok,Padlás,Diótörő és egérkirály,Muzsika hangja,Andersen stb. a színészkedés és az éneklés az életem,csak sajnos szüleim rám erőltettek egy főiskolát,hogy " megéljek",de ha lesz lehetőségem utána biztosan próbálkozom.A lényeg azt csináld amit szeretnél,ha nem vagy olyan jó benne attól még lehet a hobbid,amiben meg jó vagy azzal meg kimagasló is lehetsz,ne keseredj el,hanem próbálgasd mi az amihez meg van a tehetséged,nagyon fiatal vagy még,most kell megtalálnod önmagad.Sosem szabad feladni,minden pofára esés után fel kell állni,és emelt fővel folytatni a küzdelmet,és nem bánod meg,meg lesz a gyümölcse :D 22L
2012. febr. 3. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne legyél elkeseredve, a legtöbb ember semmiben sem kiemelkedő. Tanulság: mindig csakis a szakembernek higgy, ne saját magadnak, a rokonoknak, szomszéd néninek.

Ettől még lehet, hogy jó vagy a táncban, fényképezésben, színészkedésben, csak meg kéne mutatni magad egy hozzáértőnek.

2012. febr. 3. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A környezeted általában nem akar megbántani, illetve lelkesíteni akar, szóval az valóban nem mérvadó hogy mit mondanak vagy nem mondanak.

De ha mégsem vagy olyan ügyes mint gondoltad, az csak annyit jelent hogy képezned kell magad. Nyilván nem képezheted magad minden területen egyszerre, tehát válassz egyet-kettőt. Ne add fel!

2012. febr. 5. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Belinkelnéd? Talán tudnék tanácsokat adni. Imádok énekelni, eddig kivétel nélkül mindenki csak dicsérte a hangomat, és énektanárhoz is járok, szóval szerintem értek hozzá valamennyire. :) Nem lehetsz mindenben jó, mint ahogy én is bénán rajzolok, és ügyetlen vagyok minden létező labdajátékban.:D

Ha tudod, hogy rossz hangod van, akkor mért is lobozódtál le a kritikától? Szerintem, ha nincs jó hangod, akkor számíthattál rá, hogy nem fognak agyon ajnározni. :)

2012. febr. 8. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!