Mit csináljak? Nagyon el vagyok keseredve!
Eddig azt hittem hogy én egy univerzális mindenben tehetséges lány vagyok, kivéve az éneklést. Mivel egy suliba kell szóbelin énekelni ezért felvettem ahogy éneklek és feltettem ide. Tudtam/tudom hogy nem jó de elég rossz véleményeket kaptam...
Aztán egy csomó ötletem van hogy mit rajzoljak/fessek és hogy milyen regényeket írjak de nem is nagyon próbálom őket csak az ötleteket találom jónak..
Meg azt hiszem/hittem h jól fényképezek, jól színészkedek, jól táncolok de igazán senki se mondta még...
Most meg annyira lesújtott ez hogy nem tudom hova meneküljek..még a sulit se akarom megjelölni...
14l
Én is meghallgathatnám?Belinkelnéd?
Amúgy mindenben nem lehetsz tehetséges,nem megy az éneklés? na bumm,nekem sem. Mindig éneklek,de olyan szär hangom van,hogy az eszméletlen. Viszont szeretek és tudok is táncolni akkor ebbe kell jobban belefektetni az energiát. Ezen kívül imádok rajzolni és fényképezni sőt a körömfestés is közel áll hozzám. Sok minden érdekel,de tudom,hogy nem lehetek mindenbe jó. Másnak pedig nem is szeretnék megfelelni,a lényeg,hogy te szeresd amit csinálsz és neked tetszen:D
Bár tényleg jól esik az embernek,mikor megdicsérik,de ne hagyd,hogy elvegyék a kedved bármitől is. Ne legyél ennyire letörve,mert nem jó a hangod!
15l
Ne legyél elkeseredve, a legtöbb ember semmiben sem kiemelkedő. Tanulság: mindig csakis a szakembernek higgy, ne saját magadnak, a rokonoknak, szomszéd néninek.
Ettől még lehet, hogy jó vagy a táncban, fényképezésben, színészkedésben, csak meg kéne mutatni magad egy hozzáértőnek.
A környezeted általában nem akar megbántani, illetve lelkesíteni akar, szóval az valóban nem mérvadó hogy mit mondanak vagy nem mondanak.
De ha mégsem vagy olyan ügyes mint gondoltad, az csak annyit jelent hogy képezned kell magad. Nyilván nem képezheted magad minden területen egyszerre, tehát válassz egyet-kettőt. Ne add fel!
Belinkelnéd? Talán tudnék tanácsokat adni. Imádok énekelni, eddig kivétel nélkül mindenki csak dicsérte a hangomat, és énektanárhoz is járok, szóval szerintem értek hozzá valamennyire. :) Nem lehetsz mindenben jó, mint ahogy én is bénán rajzolok, és ügyetlen vagyok minden létező labdajátékban.:D
Ha tudod, hogy rossz hangod van, akkor mért is lobozódtál le a kritikától? Szerintem, ha nincs jó hangod, akkor számíthattál rá, hogy nem fognak agyon ajnározni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!