Hogy csinaljam 4es fel hos babammal! Nagyon elvagyok keseredve!?
Szia!
Napirend az eléggé fontos lenne, vagyis inkább valami rendszeresség, de nem óramű pontosággal.
Nálunk kb így néz ki (szopis kislányról van szó):
6.30-7.00 - ébredés (ébresztő miatt mindig ekkor kel, mert a nagyobbak suliba mennek)
7.45 -8.15 reggeli
9.00 - 9.30 alvás (ez kb 40-60 perc)- ilyenkor teszek-veszek a lakásban
10.45-11.00 tízórai
13.00 - ebéd (na ez majdnem fix)
14.00 -séta (időjárástól függően,de min. 60 perc, ekkor jó mélyen elalszik, feljövünk és akkor még minimum alszik 1- másfél órát a kocsiban)
16.30 felé ébred
16.30 -17.00 uzsonna
19.30 - fürdés utána vacsora és legkésőbb 21-kor alszik
Éjszaka még ébredünk még 2-3-szor, de valamikor többször. :(
Nálunk mondjuk a mumus az öltözés, mert minden séta óriási hisztivel kezdődik, bár mostanában már javuló tendenciát mutat. :)
Figyelj a napirend alatt nem az értendő hogy kettőt ütött az óra és akkor most kötelező alvás van hanem azt hogy egymás után mik következnek!Ez így néz ki:evés,játszás,alvás!
A játszás alatt ezek értendők:szopi,büfi,tisztába tevés majd igazi játszás csörgővel,játszószőnyegen stb majd mikor elfáradt letettem aludni és mikor kelt(99%-ban az éhség miatt kelt)kezdődött elölről minden,annyi hogy az esti fürdetés előtt bírt hosszabban fent lenni!
Ha nagyjából leírnád hogy mit hogy csinálsz lehet tudnánk segíteni!
sziasztok
mi kb 6:30-7:00-7:30 kor kelunk tapszeres akkor eszik
utanna 1 orat kb ebren van es alszik megint 10ig kb
12:00-13:00 kap almat banannal vagy egy kis tok fozeleket teaval (kamilla tea-mecsek )
utanna jatszik hisztizik sir kezbe keri magat:( megint kap egy kis teat ja meg cumizik es van hogy ha kiesik elkezd ugy sirni mintha agyonvertek volna :( van mikor o loki ki a szajabol !
utana alszik de 2-3 szor felebred sir es fesziti magat meg nyugos utana jol elalszik (ringatva kezben alszik )
16:00-16:30kor kell es akkor tapszert kap utana megint jatszik -sir kezben van stb utanna 20:00kor furdes tapszer es alszik 1 orat es ejfelig ebren van :(utana alszik jo nehezen es asztan dol osze minden :(10szer felebred ha nem tobbszor :( setalni nem mindig szoktunk idojarastol fuggoen ja meg az oltozkodesi hiszti az katasztrofa !
120ml csinalok neki de aszt se aszi meg mind :( 100ml eszik
4 orankent eszik es nem szokott ehes lenni max egy kis teat adok neki mert mar mast is eszik nem csak tapszert probaltam mar hogy tejpepet adtam neki mert en is gondoltam hogy az surubb es laktatobb de semmi ! este kikeszulok! az egy eves nal az 4orankent csak akkor nem ha elaludt!volt hogy kaja ido volt de ugy sirt hogy enni se akart csak cumi es aludt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!