El vagyok keseredve! 14,5 hónapos fiam folyamatosan beteg. Bővebben lent!?
Az utóbbi két hónapban folyton beteg,sokat van megfázva,hörögve köhög,de szinte minden betegségnél.Egy hete vírusos hasmenésebe volt benne,egy napra rá hogy kiment belőle,köhögni kezdett.
Ma vittem dokihoz,mondta h sípol a tüdeje.Írt fel neki egy marék gyógyszer,és Ventolint(ez olyan befúvó az asztmásoknak).Kérdeztem h lehet e asztmás a fiam,de a doki azt mondta h ezt ilyen kicsi korban még nem lehet biztosra mondani.És hogy a köhögés velejárója lehet.
Már nagyon aggódom és félek :( Kisebb korába tehát míg be nem töltötte az 1 évet "csak" 2x volt megfázva,aztán derült égből a villámcsapás csak jöttek sorra a betegségek.Pedig rengeteg vitamint kap,emellett sok gyümölcsöt. :(
szia
tavaly télen az én 1 évesem is szinte folyamatosan beteg volt. 2 antibiotikum kúra után gyógyult meg, 3 hónapig tartott. A fogzásra fogták a hosszú betegséget, tény h 8 fogacskája bújt ki akkor, szinte egyszerre.
Ventolint ő is kapott, hörgőtágításra, és azért h megelőzze az asztmát. Nagyon csúnyán köhögött, sípolt a tüdeje, és fulladt.
Idén ősszel, egyszer volt beteg. Amikor elkezdett köhögni, ventolint is kapott, és pár nap alatt meggyógyult.
Szia!
Vidd el a gyerekpulmonológiára, nekünk ott írtak Ventolint amikor hörgőgyulladása volt, plusz a köhögés okát is ott tudod meg. Nekünk írtak inhallátor gépet is fel lehet sóoldattal inhalálni és hamarabb kijön a megfázásből. Írittálhatja valami a nyálkahártyáját vagy hörgőjét ezért is köhög de ezt biztosra csak ott tudod meg. Beutaló kell.
van inhalátorunk
egy hete voltunk pulmonológián,de még mindig nem tudnak semmit mondani,még zárójelentést sem kaptunk majd 2 hét múlva :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!