Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek ha kislányom már 1...

Mit tegyek ha kislányom már 1 hónapja beteg és folyamatosan antibiutikumot kap és nem gyógyul?

Figyelt kérdés
Beteg volt mielött megkapta volna az oltását igy csuszott, de rá 12 napra jobban lett ugytünt meg gyógyult de miután megkapta kötelezö oltását megint vissza esett és azóta beteg köhög folyik az orra és néha hörög is:( gyógyszert már nem merek neki adni ,természetes gyógymódot akartam ami megerősíti az immunrendszerét. Aki tud segítsen:(
2009. márc. 6. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:
A Homeogene 9 homeós szer jó megfázásra is, emellet a Stodal szirup használ a hurutos és a száraz köhögésre. Nekem a védőnő, aki homeopátiás tanácsadó, ajánlotta az Euphorbium comp.-Heel orrcseppet , ami gyulladáscsökkentő is, nem csak feloldja a váladékot. Nálunk ezek beváltak a 6 hónapos kislányomnál is és nálam is. A homeopátia a szervezet öngyógyító mechanizmusát indítja be és az immunrendszert segíti. Bár gyógyszerek, nem kell kiíratni, recept nélkül megveheted a gyógyszertárban.
2009. márc. 6. 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:
A borostyánlánc is immunerősitő hatással bir és segiti a szervezet öngyógyitó folyamatát. ajánlom, ha hiszel ilyesmiben.
2009. márc. 6. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
az első hozzászóltól megkérdezhetem, ezeket sima náthára és köhögésre is adhatom a fiamnak? mi sem tudunk kimászni belőle..:( Szólni kell a dokimnak vagy ártani semmiképp sem ártok vele, ha adom neki ezeket??
2009. márc. 6. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen. Emellett az Oscillococcinumot ajánlják kúraszerűen szedni immunerősítés céljából. Hetente 1 tubussal.
2009. márc. 6. 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:
köszönöm!!
2009. márc. 6. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
A homeós szerek nem szoktak ártani, természetes dolgok kivonatai.
2009. márc. 6. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Na ezt az orrcseppet én is kipróbálom,köszi!
2009. márc. 6. 10:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segitséget kifogom próbálni!!
2009. márc. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!