Mi a szöszt adjak neki enni? Elvagyok keseredve teljesen! A fiam rettenet válogatós semmi nem ízlik neki 4-5 kanál után megunja az étkezést és nem kell neki! 9 hónapos!
főzz egy jó kis húslevest magatoknak, csirkéből, tegyél bele májat is és kóstoltasd meg vele.
miután kiszeded neki, ízesíts magatoknak...
Ne aggódj, ha éhes lenne, megenné. Akkor most elég neki a tápszer, vannak ilyen időszakaik. Talán jön a foga.
Én 2 gyerekemet is szoptattam 2 éves korig. És bizony 1 éves kor felett is volt olyan, hogy alig-alig ettek. Hát, még amikor betegek voltak! De még a doki is azt mondta, hogy ilyenkor elég az anyatej is. Szándékosan egyik baba sem éhezteti agyon magát. Az afrikai éhező gyermekek bármit megennének, azt elhiheted.
Teljesen pépesre készíted neki az ételt, vagy már darabosra? Kb ennyi idős volt a fiam amikor egyszercsak öklendezni kezdett a pépes kajától.
Nem biztos, hogy ez a megoldás, de egy próbát megér. A másik, de az én kisfiam nem ette meg az íztelen bébikajákat sem ennyi idősen hiába volt darabos. Így legtöbbször olyat főztem magunknak aminek az összetevőit már ő is ehette, abból kapott. Mondjuk nem főzök fűszeresen, mert azt én sem szeretem.
Egyébként sajnos vannak ilyen időszakaik a babáknak, hogy nem esznek. Ők jól elvannak a kevés kajával, mert a tápszert/cicit úgyis megkapják, nekünk meg a hajunk kihullik az aggodalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!