Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nagyon elvagyok...

Anyukák, nagyon elvagyok keseredve, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Kb. teherbe esésem óta a párom körül gyűlnek a nők, eddig próbáltam vissza fogni magam és nem venni tudomást róluk, bízni a páromba, hogy nem hagyna el és nem is csalna meg.

A gyermek már 5 hónapos és a nők csak nem akarnak lekopni hanem inkább még szaporodnak is, vannak olyanok akik engem kezdenek el támadni pedig én nem ismerem őket és ők se engem, de a páromnak rosszakat írnak rólam. A régi barátnők sorra mind előkerültek a jó kívánságaikkal és mellé egy kis megjegyzéssel, aminek a lényege az, hogy vele se lesz neked jó.

Nagyon szomorú vagyok.

Én próbálom megbeszélni a párommal de ő azt mondja, hogy ne foglalkozzak velük, mert csak irigyek. De Istenem, hogy ne vegyek tudomást ha napról napra egyre több nő irkál neki.

Valaki volt ilyen helyzetbe?Mit csináljak, hogy ne azon agyaljak folyton, hogy vajon mikor adja be a derekát valamelyik nőnek és fekszik össze vele?!

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy még ismerkedésünk előtt én felszedtem pár kilot és azt szeretném most leadni és úgy kinézni mint réges régen, akkor az önbizalmam is sokkal de sokkal több lenne.A szülés alatt felszedet felesleg szülést követen mind lement.

Szoptatás alatt lehet fogyókúrázni vagy tornázni?

2012. jan. 3. 11:20
 1/7 wartburg353s ***** válasza:

Valószínűleg tényleg csak irigyek. Úgy látszik, a párod népszerű volt a csajok körében, csak egyiktől se kapta meg azt, amit tőled. És itt most nem csak a gyerekre gondolok, hiszen nem csak miatta vagytok együtt, nem? Ne hidd, hogy ilyen rosszindulatú megjegyzésekkel meg lehet valakit ingatni, gondolom, már neki is az agyára mennek.

fogyókúráról nem tudok semmit,mert nekem pont az ellenkezője a problémám, nagyon sovány vagyok, és nem jól áll, tök tetszett, amikor terhesség alatt felszedtem pár kilót és végre volta mellem.

Tényleg ne agyalj azon, mikor fekszik össze a párod mással, inkább feküdj össze vele te minél többször, és élvezd, hogy együtt vagytok.

2012. jan. 3. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a sógorom egy éjszakai szórakozóhelyet vezet, van egy 4 éves fiuk. Minden szombat éjjel bent kell lennie mert akkor van csúcsforgalom. Na hát gondolhatod mennyien ajánlkoztak fel már a tulajnak nem kicsit direkt módon is. Hugom, pedig nagyon jól néz ki, már egyáltalán nem vágyik az éjszakába még azért sem, hogy ellenőrizgesse a párját. Pedig a sógi tényleg olyan akinek mindenkihez van egy kedves szava, senkit nem küld el, mindenkivel beszélget, segítőkész szóval a csajok nagy része még félre is érti a viselkedését. Akkor jött rá erre, mikor az egyik alkalmazottja szerelmet vallott neki, mert félreértette a jófej főnököt. Na akkor, hazament és azonnal elmondta tesómnak nehogy balhé legyen. Nem lehet hogy a te férjed is túl közvetlen, hátsó szándék nélkül, és ezt félreértik a nőcskék? Tudod az én férjem szokta nekem mondani, hogy ne "jeleket" küldjek ha akarok valamit, hanem közöljem, mert ő nem érti a nők jeleit. Ők egyszerűbben működnek, főleg ha már kinőttek a tinikorból, nem hiszem hogy a párod flörtnek venné ezeket, főleg ha te is tudsz róla. Azok a nőcskék viszont sok mindent belegondolhatnak a viselkedésébe.

A fogyást meg ha még szoptatsz, kezd életmód váltással pl este hat után ne egyél, nincs sukros üdítő, péksütik fehér kenyér, krumpli fehér rizs, édesség. Inkább sok sok gyümi zöldség, fehér husik halak, szedj c-vitamint ez elvileg csökkenti az édesség utáni vágyat, és jót tesz az immunrendszerednek is. Sportnak próbálj ki baba-mama dvd-t pl egy 5 hós baba súlya súlyzónak már nem utolsó, vagy pl ha sétáltok a babakocsival köss a csuklódra meg a bokádra súlyzókat, evvel kicsit több lesz mint sima séta. Ha rá tudod bízni néha valakire babát, menj el kocogni a futás az egyik legjobb sport. Amúgy a fogyás nálam is napirenden van én hasonlókat tervezek mint itt leírtam.

2012. jan. 3. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Bíznod kell a párodban! Adott valaha is okot arra, hogy ne bízz meg benne?

Valószínű irigyek a nők, és sajnálják, hogy nem ők vannak most a párod mellett egy gyönyörű babával!

Ne foglalkozz velük, inkább fektesd az energiád a családodba, mint a bánkódásba!

Én is átmentem ezen, de csak a kapcsolatomnak ártottam a kételkedéseimmel.

Szoptatás alatt lehet tornázni, viszont a fogyókúra nem biztos hogy jó. Kezdhetsz valami laza kis diétába, de nem szabad túlzásba vinni! Nekem epekő miatt kellett zsírszegény diétába kezdenem, meg is műtöttek, és sajnos nagyon "leszegényedett" a tejem, pótolnom kellett tápszerrel.

Fel a fejjel, sajnos most az is közre játszik, hogy a hormonok szórakoznak veled!

2012. jan. 3. 11:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy túl kedves mindenkihez. És nem képes megvédeni ha valaki rosszat mondd rólam neki, mert ő nem akar senkivel össze veszni, de azzal nem foglalkozik, hogy engem hogy megaláznak meg kiröhögnek mert ugye ezt is kifejtették neki, hogy én milyen szánalmas vagyok.

Én még bízom benne de sajnos nem sokáig, mert akkor a düh bennem, hogy teljesen elnyom mindent.

2012. jan. 3. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Amit előttem írtak a pároddal kapcsban, szerintem mind nagyon jó tanács, arra így nem is térnék ki, csak hasonlókat tudnék írni én is.

A fogyásról: a szoptatásnak nincs köze a fogyáshoz, csak annyi, hogy aki szoptat, arról bizonyítottan hamarabb lemennek a szülés után a kilók. Sportolni, mozogni nyugodtan lehet, a tejed nem fog elmenni tőle, a tejmennyiséged attól függ, hogy mennyit szoptatsz.

A séta (nem andalgás, hanem élénk séta) az egyik legjobb fogyókúra és még az az előnye is megvan, hogy a babádhoz sem kell bébiszittert találnod, tolhatod babakocsiban, magadra kötheted kendőben, mei-tai-ban - ebben az esetben még a baba súlya is hatékonyabbá teszi a mozgást.

Ha van kire hagyni a picit, menj el egy-egy órát úszni vagy kocogni, az is rengeteget segít. Esetleg ha van a közeledben jó kis aerobic- vagy táncklub, mindkét mozgásforma komoly fogyást és nagyon hatékony alakformálást eredményez.

Ha nincs más, a már említett séta, illetve otthoni dvd-k babával vagy anélkül sokat segíthetnek. Rubint Rékát nehezen viselem, de a dvd-i jók, tényleg hatásosak, érdemes csinálni őket.

Sok sikert és fel a fejjel!

2012. jan. 3. 12:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Van már Rubint Réka dvd csináltam is egy kis ideig de a baba olyan nehéz, hogy kifáradok 10 perc után

majd akkor megpróbálom esténkét 1 órácskára leadni a gyerket a mamának és elmegyek futni

2012. jan. 3. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok még annyit akartam írni, hogy biztos hogy irigyek a volt nők rád, akkor szoktak mindennek elmondani úgy hogy nem is ismernek. Ez nem téged minősít hanem őket. Őszintén szólva én is éreztem ilyet egy exemnél ugyan közös megegyezéssel váltak el útjaink de mikor megtudtam, hogy egy 10 évvel idősebb nőre váltott és vállaltak gyereket úgy hogy a nő már negyven elmúlt engem is sokat foglalkoztatott a dolog, nehéz volt megemészteni, de volt bennem annyi intelligencia, hogy nem vettem fel vele a kapcsolatot semmilyen formában sem.

Te inkább húzd ki magad, hogy a férjed téged választott, téged akar, és esetleg ha személyesen is találkoznátok egy ilyen hölgyikével, vedd elő a legbűbájosabb mosolyod bújj a férjedhez, és jegyezd meg pl: hogy szegénykém, ne csüggedj előbb utóbb te is megtalálod majd a boldogságot, vagy valami hasonló.

2012. jan. 3. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!