Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Változtatnom...

Mit tegyek? Változtatnom kéne! Nagyon el vagyok keseredve!

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és még sose sminkeltem magam, nem hordtam melltartót, a hajamat mindig összefogva hordtam, és ötödiktől kezdve minden évben két négyesem volt (mostanában úgy tűnik kezdek javítani, és csak egy lesz év végén), többi 5.

Van rajtam kb. 10 kiló felesleg, de éppen a leadásán vagyok. Nem hallgatok olyan zenéket, mint a többiek, most pl. ezt hallgatom: Josh Groban: You Raise Me Up

Mindig hallom magam körül a suliban a rosszmájú megjegyzéseket, kicikiznek, amiért nem hordok melltartót, csak fixet, amiért nem sminkelem magam, amiért "stréber" vagyok stb.

A húgom azzal szórakozik, hogy lejárat a barátai előtt, akik szerint egy stréber idióta vagyok.

A családban mindig húznak, hogy ne egyek, csak hízok stb. (mindig a súlyommal vannak elfoglalva)

Barátaim csak ketten vannak, egyikük Japán fan, és mindig eljár koncertekre, rengeteg barátja van velük lóg stb.

Másik pedig naphosszat edzésen van, vagy alsósokkal barátkozik, vagy családdal mentek el valahova stb.

Úgy döntöttem, hogy valóra váltom az álmomat, és elkezdek lovagolni járni, de nincs meg rá a keretem. Dolgozni még nem mehetek, zsebpénzt nem kapok. A lovaglás pedig nagyon drága. Várnom kell olyan két évet.

Nagyon magányos vagyok, úgy érzem tennem kell valamit az ellen ami körülöttem folyik! Valaki segítsen, adjatok jó tanácsot!

2011. ápr. 3. 21:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
10 kilo felesleggel, főleg, ha lovagolni akarsz nem ártana elkezdeni melltartót hordani.
2011. ápr. 3. 21:46
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia, az a gáz, hogy ha általánosban sminkelik magukat, nem te vagy gáz. Sportolsz valamit? Ha a lovaglás elérhetetlen is, nézz valami olcsóbb mozgást, ami tetszene, és hidd el fogyókúra nélkül is csinosodni fogsz. A másik meg biztos van érdeklődési köröd, vagy akármi, keress magadnak valami hobbit, és úgy ismerkedj másokkal, ezt ugye lehet a sportoláson keresztül is. Vagy itt az internet, fórumokon keresztül. És hidd el barátkozásnál nem a külső a fontos meg a lényeg, legyél kedves, kommunikatív, és lesznek barátaid is, a beképzelt hülyéket meg sz*rd le.:)

24/N

2011. ápr. 3. 21:49
 3/22 A kérdező kommentje:
Amint látod, egy jó ideig nem tudok lovagolni... Jövőhéten megyek majd Árkádba, biztos találok valamit... :S
2011. ápr. 3. 21:52
 4/22 A kérdező kommentje:

Igen, értem, második, csakhogy ha olyan sportot akarok választani, amit nem unok meg egyhamar, az kiadásokat von maga után. És akkor csak távolabb kerülök az áhított lovaglástól. :S Vagy mondjak is le róla hogy én valaha is lovagolhatok?

Ami az ismerkedést illeti, egy kicsit tartózkodom az internetes ismerkedéstől, mindenféle rémhíreket terjesztenek manapság, élő ismerkedésnél meg nem vagyok valami közvetlen, kissé tartok az idegen emberektől. :S

Hamarosan elballagok, talán a gimnáziumban találok majd jóbarátot.

2011. ápr. 3. 22:00
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

A melltartó hordását én is javaslom, és nem mások miatt, hanem mert meg fog ereszkedni a melled és már semmit sem tudsz tenni utólag (kivéve műtét...).

Az tök jó, hogy változtatni akarsz. Először is kezdd testmozgással, tornázz valami szimpatikus DVD-re, vagy spontán táncolj naponta 2x 20 percet,vagy akármit, csak rendszeresen mozogj. Legjobb lenne, ha valami olyat keresnél, ami társas tevékenység, bár tudom, hogy ahhoz is pénz kéne hogy valami klubba beiratkozz. De meg kell próbálni, hátha anyudék rászánnak valamennyit hogy pl tánciskolába járj. Ezzel egy csapásra barátokat is szerezhetnél, meg a mozgást is kipipálhatnád.

A lovaglásról meg azt szeretném mondani, hogy bizony irtó drága. Ha nincs se zsebpénzed, se ismeretséged, akkor két dolgot tehetsz: 1: lemondasz a lovaglásról. 2: keresel egy olyan lovassulit, ahová elmész és elmondod h nincs pénzed, de nagyon imádod a lovakat és szeretnél segíteni körülöttük. Egy jó darabig trágyát kell hordani, meg lovat vakarni, de előbb-utóbb látni fogják hogy komolyan gondolod és akad majd olyan, aki a szárnyai alá vesz. Elhivatottság kérdése, de ha tényleg ez az álmod,akkor próbáld meg. Tagdíj nélkül is lehet lóközelben lenni...

Igazából amin szerintem változtatnod kéne, az 1: adj kicsit jobban magadra. Nem azért, mert mások mit gondolhatnak, vagy mondhatnak, hanem mert úgy érzem, zavar a mostani minimalizált nőiességű önmagad. Nem is nehéz változtatni magadon, hidd el! A testmozgás nagon fontos lenne, plusz néha kicsit más frizura... nem is feltétlenül sminkelésre gondolok. Hanem hogy próbáld meg azt sugározni, hogy rendben vagy magaddal. Tudod: míg te magad sem vagy kibékülve magaddal, másoktól sem várhatod el....

Barátkozz! Szerezz új ismerősöket! Végy egy kiskutyát, vagy járj el táncolni, iratkozz be egy felolvasókörbe... bármi jöhet, amiben kedvedet leled, és ami emberek közé visz. Ne zárkózz be, és pláne ne hagyd, hogy a húgod meg a család az élcelődésük céltáblájaként kezeljen. Igenis szólj vissza, védd meg magadat. Néha elég ha viccel elüti az ember az ilyesmit, néha keményebben oda kell mondani. Miért, a húgod talán tökéletes? VAgy a családodban mindenki másnak álomalakja van? Ugyan...mindenkin lehet hibát találni, neked is van, nekik is van. De míg meg nem tanulod elengedni a füled mellett, vagy meg nem tanulsz visszavágni, addig tovább fognak piszkálni. Ilyen az emberi természet sajnos.

2011. ápr. 3. 22:04
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem sminkelted magad? nem is kell. Ráérsz még. A sminkelés csak egy kiegészítő. oylan mint pl. egy nyaklánc, vagy hordod vagy nem. Senkinek semmi köze hozzzá.

Melltartó? nos ezt is csak te tudod eldönteni, hogy kell-e. 10kg súlyfelesleggel így látatlanul azt mondanám, hogy nem ártana.

Sajnos ezzel a kororsztálylal jár a cikizés :S. De ne mszabad komoylan venni, csak mosolyogj mindenre és mindenkire.

Nem kell fogyókúrázn icsak sportolni. Séta, kocogás, úszás.. ezek mind nagyon jók. Itt szerintem az akaraterőddel van a baj. Mi a , hoyg megunod? Ha akarsz valamit akkor ne munhatod meg.. kicsi akaraterő kellene neked. Nem kéne lemondani a lovaglásról, spórolj amennyire csak tudsz. A sétálás és a kocogás nem si kerül pénzbe, és szerintem bőven elég lenne ha ezekkel kezdenéd. Amúyg lehe ta neten ismerkedni, csak óvatosan kell. Nem chat. hu-ra és társkeresőkre kell gondolni, hanem fórumokra. Pl. lovas fórum. Különben sem kell netes ismerősökkel találkozni. Elég egyenlőre szerintem ha délután letudsz ülni félórát-órát írni néhány netes ismerősnek. Hidd el ez is sokat tud segíteni. A barátaidról me ne mondj le. Szervezz programokat, hívd el őket sétálni vagy akármi, legyél kitartó.

2011. ápr. 3. 22:11
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, a többiek már mindent elmondtak, csak még valami:

Mikor én annyi idős voltam, mint te, az anyukám nem engedte, hogy melltartóm legyen. Egyszer vettem magamnak és ő összevágta, majd bedobta a kazánba, emiatt 18 éves koromra (mikor végre elkezdhettem hordani) olyanok voltak a melleim, mintha már szültem és szoptattam volna. Szóval hordj csak melltartót, nagyon fontos

2011. ápr. 4. 02:04
 8/22 anonim ***** válasza:
50%
Más miatt ne csináld azt, amit egyébként sem szoktál. Különben is, a legszebb a természetes szép lány, úgyhogy ne sminkeld magad. Melltartót meg akkor hordj, ha már akkora melled van, hogy tartani kell. A "felesleggel" se törődj, mert sok fiúnak, pl. nekem sem tetszenek a sovány lányok. Maradj olyan amilyen vagy, más kedvéért ne változz meg, mert az már nem Te lennél.
2011. ápr. 4. 06:57
 9/22 anonim ***** válasza:
50%
Én nem értem a mai fiatalokat de komolyan.Szarj..ok le ki mit gondol könyörgöm 14!!!!!!!!éves vagy nem 24!!!!!!!!!!.A melltartóról pedig annyit hogy amig nem hordod addig nincs ami tartsa vagyis ha elkezded hodrani attól fog megereszkedni ugyanis az izom "megszokja" azt hogy ne önmagát tartsa hanem arra ott a melltartó igy evidens hogy attól fog megereszkedni nem a hiányától.Tudom miről beszélek elöször is saját példám a bizonyiték másodszor az egyik rokonom plasztikai sebész és SOHA NEM JAVASOLTA MÉG A MELLTARTÓ HORDÁSÁT hosszú távon legalábbis.A 10kilo pedig járj le futni ami ugye ingyenes de hadd jegyezzem meg te még növésben vagy ami azt jelenti hogy ha nösz kb 10-20centit akkor ugye el is oszlott rajtad az a 10kiló.Ne forogj ilyeneken neked még van fontosabb "dolgod" is mint másoknak megfelelni.
2011. ápr. 4. 09:08
 10/22 anonim ***** válasza:
53%

nem haragudj az offért, de nem pécsi vagy véletlen???

amúgy teljesen egyetértek az előttem szólókkal, a cikizőkre meg ne figyelj oda, majd a gimiben biztosan lesznek igazi barátaid :)

2011. ápr. 4. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!