Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Változtatnom...

Mit tegyek? Változtatnom kéne! Nagyon el vagyok keseredve!

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és még sose sminkeltem magam, nem hordtam melltartót, a hajamat mindig összefogva hordtam, és ötödiktől kezdve minden évben két négyesem volt (mostanában úgy tűnik kezdek javítani, és csak egy lesz év végén), többi 5.

Van rajtam kb. 10 kiló felesleg, de éppen a leadásán vagyok. Nem hallgatok olyan zenéket, mint a többiek, most pl. ezt hallgatom: Josh Groban: You Raise Me Up

Mindig hallom magam körül a suliban a rosszmájú megjegyzéseket, kicikiznek, amiért nem hordok melltartót, csak fixet, amiért nem sminkelem magam, amiért "stréber" vagyok stb.

A húgom azzal szórakozik, hogy lejárat a barátai előtt, akik szerint egy stréber idióta vagyok.

A családban mindig húznak, hogy ne egyek, csak hízok stb. (mindig a súlyommal vannak elfoglalva)

Barátaim csak ketten vannak, egyikük Japán fan, és mindig eljár koncertekre, rengeteg barátja van velük lóg stb.

Másik pedig naphosszat edzésen van, vagy alsósokkal barátkozik, vagy családdal mentek el valahova stb.

Úgy döntöttem, hogy valóra váltom az álmomat, és elkezdek lovagolni járni, de nincs meg rá a keretem. Dolgozni még nem mehetek, zsebpénzt nem kapok. A lovaglás pedig nagyon drága. Várnom kell olyan két évet.

Nagyon magányos vagyok, úgy érzem tennem kell valamit az ellen ami körülöttem folyik! Valaki segítsen, adjatok jó tanácsot!

2011. ápr. 3. 21:38
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Nem akarok szurkálódni, de a heti kettő hajmosás a normális,ha a hajad rövid és vékony szálú. Ha dús és hosszú elég heti egyszer. Ami a zsírosodást illeti a tanácsadó tisztában van vele, hogy minél többet mossa annál hamarabb és jobban zsírosodik?! Én heti kétszer mosom, mert rövid és nagyon vékonyszálú. Ha kétnaponta mosol hajat, úgy jársz mint a barátnőm, aki már naponta mos hajat és mégis mindig zsíros neki + majd húszévesen lazán mehet skinhead bulira, olyan kopasz lesz. Többivel viszonylag egyet értek. Amúgy már végignéztem a lovely complexet. ÁÁÁÁ igen jó volt. Hajrá lovasok!!!
2011. ápr. 10. 21:51
 22/22 A kérdező kommentje:

Igen nekem hosszú vastag szálú hajam van. :)

Köszi, egyébként az egyik ismerősömnek is azért zsíros állandóan a haja.

Hajráá lovasok! :D

2011. ápr. 11. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!