Kiszökni egy kis időre éjféltájt?
egy 14 éves kislánynak semmi keresnivalója az utcán este 8-9 után,pláne nem fiúval,azt tuti ha az én lányom lennél és ilyet tennél nagyon megbüntetnélek,hogy soha többet nem csinálnál ilyet,bár ha az én lányom lennél nem is akarnál ilyet csinálni,mert tudnád mit lehet,és mi a helyes és mi nem
2012. jan. 29. 12:18
22/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan,aki iszik és cigizik...egy kis séta nem hinném,hogy a világ legvadabb dolga.A srác pedig nem olyan,aki egy erőszakos idióta.
attól még egy 14 éves kislány vagy ez nem elég ok??
2012. jan. 29. 13:34
24/29 Kisszilva95 válasza:
Nem azt mondom, hogy "Tegyétek meg!", de ebben az esetben értem a buli fogalmát. Nem is lenne egy fiatal igazi fiatal csínytevések nélkül. Én 17 éves vagyok, de sosem voltam problémás kölyök, nagyon is jól neveltek, de elkerülhetetlen, hogy egy fiatal lány/srác ne vágyna egy kis izgalomra/rendellenes dologra. Persze kell az elővigyázatosság, de nem hurrognálak le emiatt a dolog miatt.:) Élvezzétek ki az éveket e szempontból! Persze óvatosan!:)
2012. jan. 29. 15:20
Figyelj! Ha kiszöksz. Akkor mondd el a legjobb barátnődnek előtte és hagyd meg anyudnak a számát!
Vagy még jobb , ha leírod egy papírra:
Most titkos sétára mentem ezzel és ezzel, ide és ide, ekkor jövök, Nem szóltam, mert ez így izgalmas. És hagyd a papírt az ágyadon. Mert ha bármi bajod esne mégis, azért tudják merre induljanak. Minden előfordulhat, tudod, jobb felkészülni. Legyen nálad telefon , igazolvány.
2012. jan. 29. 15:44
Hány éves a fiú?
Falun laksz?
2012. jan. 29. 15:45
27/29 A kérdező kommentje:
Velem egykorú,mert mint mondtam évfolyam társam.
Telefont mindig viszek magammal,levelet hagyni nem rossz ötlet.
Amúgy kedves visszatartók...az emberrel bármikor történhetnek balesetek,vagy akár egy 19 éves lányt is ugyanúgy elrabolhatnak mint két 14 éves embert...
persze minden gyerek ezt mondja.. figyelj úgyis azt csinálsz amit akarsz..de egy értelmes kislány nem szökik ki,pláne nem éjjel,aztán ha megúszod minden nélkül,vagy esetleg csak a rendőrökkel találkoztok akik hazavisznek majd akkor is legyél ilyen határozott,mikor a szüleid szemébe nézel...és többet sehova sem engednek és még jól megúszod..a másik amit nem értek azt a kijelentést,hogy amíg fiatal addig éljen,ezt úgy mondjátok,mintha egy 20 éves nem lenne fiatal,pedig az,és még több esze és tapasztalata van mint egy 14 éves kislánynak,20 évesen is kipróbálhat dolgokat mikor már tud magára vigyázni...
2012. jan. 29. 19:05
Csak egyszer szökj ki, rajtakapnak és oda a bizalom, akkor aztán meg pláne nem engednek el.
Beszéld meg otthon, hogy ettől-eddig és olyan helyre mentek, amire az ablakból is rálátni (még ha hangya mérteben is) , mert csillaghullás, telihold, mittomén, nézz utána mi lesz aznap éjjel. Így legalább a srác sem fog leteperni (vagy ha ez a cél mindkettőtök részéről, akkor elég hülye kamu-ötlet ez az egész éjjeli séta..)
2012. jan. 31. 21:57
Kapcsolódó kérdések: