Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kiszökni otthonról?

Hogyan tudnék kiszökni otthonról?

Figyelt kérdés

Tudom marhaság de fiatalság bolondság:):D

Az van, hogy szombaton lesz házibuli ahová nagyon sokan szeretnék, hogy elmenjek(köztük a legjobb barátaim, meg akivel "kavargatok." Szombaton lenne, de anyum nem hiszem, hogy elenged mert egész nyáron buliztam meg járkáltam mindenfele(országonbelül-kívül:D) és hogy neki a f*sza tele van, hogy mindig elakarok menni, ezért mikor 20-án bulizni mentem azt mondta az volt a "nyárzáró".(mmint az ő engedélyével..)Szóval ide már elég kis eséllyel engedne el.. Itt lenne helybe. Ezt a szombatot hogyan tudnám megoldani? Csak anyum lesz itthon. Ötleteket várok és nem neheztelő, "hallgass anyukádra, ki ne merj menni"-féle okosságokat:) Köszönööm!!

2011. aug. 24. 10:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Hát régebben mi ezt úgy oldottuk meg,hogy áthívtam a legjobb barátnőmet sátrazni az udvarba :D

Így ugye kint aludtunk,és éjszaka 23-24óra körül mindig leléptünk otthonról!

De volt olyan is hogy éjszaka ki akartam szökni a hátsó ajtón.Leg nagyonbb szerencsétlenségemre nyikorgott az ajtó,anyám meg felébredt :D

Tehát az nem jött be!

A sátras szerintem kivitelezhető,de csak ügyesen és okosan ám!

2011. aug. 24. 10:41
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
Én is azt tanácsolom, hogy kötözd meg anyudat és irány a buli. Ja, mielőtt fixre kötnéd a kezét még a pénzt ne felejtsd tőle elkérni.
2011. aug. 24. 10:46
 3/18 A kérdező kommentje:

10:41-es sajnos ezt nem tudjuk megoldani, meg a barátnőnél alvást se:S De valószínű az lesz hogy ugyis olyan meleg van leköltözök nővérem szobájába ahol van neki külön bejárati ajtó:) (Anyumék szobája fennt van az emleten a ház másik végébe) Az a baj vele hogy ilyen hosszában helyezkedik el a ház szóval anyumék "tetőtér-ablakábol" simán látni lehet ha kimennék a kapun. (Áldás hogy ilyen retek kicsi az udvar... :D)

Kicsiit OFF: Mi volt a következménye hogy kiszöktetek?

2011. aug. 24. 10:48
 4/18 A kérdező kommentje:

10:46:DDDD

Még amugy pénz-probléma se lenne mert még nekem is van pénzem ugy hogy kérni se kell:)

2011. aug. 24. 10:49
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

10:46 vagyok

Fiatalság, bolondság! Egyszer történt ilyen. Aztán rájöttem, hogy őrültség és nem bolondság. Anyu fogta magát és pizsiben eljött értem a buliba. Nem topis asszony amúgy, csak szerette volna ha valóban annyira elszégyellem magam, hogy legközelebb eszembe se jut ilyet tenni.

2011. aug. 24. 10:52
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok.A sátras dologgal sosem buktunk le,többször is megcsináltuk!Amikor kiakartam szökni a hátsó ajtón,akkor kijött és visszazavart aludni! :D:D
2011. aug. 24. 10:54
 7/18 anonim ***** válasza:

Egymásnál sem aludhattok?Miért abba semmi nincs normális esetben.Barátnőd sem aludhat nálad?

Hány éves vagy?

2011. aug. 24. 10:56
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem tud a bulirol:)

Hát sajnos itt nincs olyan barátnőm akinél aludhatnék:( (Többnyire fiúkkal barátkozom, 1-2 csajszi barátnőm van - faluban lakom- de egyik se olyasfajta hogy eljöjjön bulizni.

2011. aug. 24. 11:01
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Korodat még mindig nem említetted
2011. aug. 24. 11:03
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Tudom, hogy nem ilyen választ vársz, de azért gondold végig: ha lebuksz, megromlik a bizalom és esetleg hosszú távon sehová nem fog anyukád elengedni. Annyira fontos ez a buli, hogy megéri mindent kockáztatni?
2011. aug. 24. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!