Hogyan tudnék kiszökni otthonról?
Tudom marhaság de fiatalság bolondság:):D
Az van, hogy szombaton lesz házibuli ahová nagyon sokan szeretnék, hogy elmenjek(köztük a legjobb barátaim, meg akivel "kavargatok." Szombaton lenne, de anyum nem hiszem, hogy elenged mert egész nyáron buliztam meg járkáltam mindenfele(országonbelül-kívül:D) és hogy neki a f*sza tele van, hogy mindig elakarok menni, ezért mikor 20-án bulizni mentem azt mondta az volt a "nyárzáró".(mmint az ő engedélyével..)Szóval ide már elég kis eséllyel engedne el.. Itt lenne helybe. Ezt a szombatot hogyan tudnám megoldani? Csak anyum lesz itthon. Ötleteket várok és nem neheztelő, "hallgass anyukádra, ki ne merj menni"-féle okosságokat:) Köszönööm!!
Hát régebben mi ezt úgy oldottuk meg,hogy áthívtam a legjobb barátnőmet sátrazni az udvarba :D
Így ugye kint aludtunk,és éjszaka 23-24óra körül mindig leléptünk otthonról!
De volt olyan is hogy éjszaka ki akartam szökni a hátsó ajtón.Leg nagyonbb szerencsétlenségemre nyikorgott az ajtó,anyám meg felébredt :D
Tehát az nem jött be!
A sátras szerintem kivitelezhető,de csak ügyesen és okosan ám!
10:41-es sajnos ezt nem tudjuk megoldani, meg a barátnőnél alvást se:S De valószínű az lesz hogy ugyis olyan meleg van leköltözök nővérem szobájába ahol van neki külön bejárati ajtó:) (Anyumék szobája fennt van az emleten a ház másik végébe) Az a baj vele hogy ilyen hosszában helyezkedik el a ház szóval anyumék "tetőtér-ablakábol" simán látni lehet ha kimennék a kapun. (Áldás hogy ilyen retek kicsi az udvar... :D)
Kicsiit OFF: Mi volt a következménye hogy kiszöktetek?
10:46:DDDD
Még amugy pénz-probléma se lenne mert még nekem is van pénzem ugy hogy kérni se kell:)
10:46 vagyok
Fiatalság, bolondság! Egyszer történt ilyen. Aztán rájöttem, hogy őrültség és nem bolondság. Anyu fogta magát és pizsiben eljött értem a buliba. Nem topis asszony amúgy, csak szerette volna ha valóban annyira elszégyellem magam, hogy legközelebb eszembe se jut ilyet tenni.
Egymásnál sem aludhattok?Miért abba semmi nincs normális esetben.Barátnőd sem aludhat nálad?
Hány éves vagy?
Nem tud a bulirol:)
Hát sajnos itt nincs olyan barátnőm akinél aludhatnék:( (Többnyire fiúkkal barátkozom, 1-2 csajszi barátnőm van - faluban lakom- de egyik se olyasfajta hogy eljöjjön bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!