Hogyan tudnék kiszökni otthonról?
Tudom marhaság de fiatalság bolondság:):D
Az van, hogy szombaton lesz házibuli ahová nagyon sokan szeretnék, hogy elmenjek(köztük a legjobb barátaim, meg akivel "kavargatok." Szombaton lenne, de anyum nem hiszem, hogy elenged mert egész nyáron buliztam meg járkáltam mindenfele(országonbelül-kívül:D) és hogy neki a f*sza tele van, hogy mindig elakarok menni, ezért mikor 20-án bulizni mentem azt mondta az volt a "nyárzáró".(mmint az ő engedélyével..)Szóval ide már elég kis eséllyel engedne el.. Itt lenne helybe. Ezt a szombatot hogyan tudnám megoldani? Csak anyum lesz itthon. Ötleteket várok és nem neheztelő, "hallgass anyukádra, ki ne merj menni"-féle okosságokat:) Köszönööm!!
Igazad van teljesen, volt már ilyenből is baj ( az külön történet nem most volt hanem 3 éve )
Makacs és önfejű vagyok ugy hogy továbbra is azt mondom h megéri...
Első vagyok!
Igen,valóban fiatal vagy,de ezt hagyjuk ;)
Igen,azért arra is gondolj hogy haza is kell surranni valahogy!
Meg ne adj isten,ha lesz veled valami,akkor azt se fogják tudni ki vagy,honnan jöttél,kik a szüleid.Ha anyud észreveszi valamiért hogy nem vagy otthon,akkor szintén ez,hogy hol keressen?!?
Mellesleg ha tényleg végig buliztad az egész nyarat,akkor ezeket vedd figyelembe!
teljesen igazatok van!! de huh szerintem tudjátok mit érzek:):)
Tudom megkéne oldani a ki-meg be szökést, tudom ez a " velem sose,semmi" hozzáállás de télleg nem lenne semmi baj, akikhez mennék az a társaság teljesne normális, velem emg még inkább, mindig hazakísérnek, ha baj van rájuk akár mikor csöröghetek..
De valószínű hogy az lesz hogy elkéredszkedek még utoljára, hátha..
elengedett:D(L)
ugy hogy A szökés sztornózva:D majd Scofieldék csinálják helyettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!