Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kiszökni otthonról?

Hogyan tudnék kiszökni otthonról?

Figyelt kérdés

Tudom marhaság de fiatalság bolondság:):D

Az van, hogy szombaton lesz házibuli ahová nagyon sokan szeretnék, hogy elmenjek(köztük a legjobb barátaim, meg akivel "kavargatok." Szombaton lenne, de anyum nem hiszem, hogy elenged mert egész nyáron buliztam meg járkáltam mindenfele(országonbelül-kívül:D) és hogy neki a f*sza tele van, hogy mindig elakarok menni, ezért mikor 20-án bulizni mentem azt mondta az volt a "nyárzáró".(mmint az ő engedélyével..)Szóval ide már elég kis eséllyel engedne el.. Itt lenne helybe. Ezt a szombatot hogyan tudnám megoldani? Csak anyum lesz itthon. Ötleteket várok és nem neheztelő, "hallgass anyukádra, ki ne merj menni"-féle okosságokat:) Köszönööm!!

2011. aug. 24. 10:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
15 (fiatalozást hanyagoljuk ismét..)
2011. aug. 24. 11:06
 12/18 A kérdező kommentje:

Igazad van teljesen, volt már ilyenből is baj ( az külön történet nem most volt hanem 3 éve )

Makacs és önfejű vagyok ugy hogy továbbra is azt mondom h megéri...

2011. aug. 24. 11:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Igen,valóban fiatal vagy,de ezt hagyjuk ;)

Igen,azért arra is gondolj hogy haza is kell surranni valahogy!

Meg ne adj isten,ha lesz veled valami,akkor azt se fogják tudni ki vagy,honnan jöttél,kik a szüleid.Ha anyud észreveszi valamiért hogy nem vagy otthon,akkor szintén ez,hogy hol keressen?!?

Mellesleg ha tényleg végig buliztad az egész nyarat,akkor ezeket vedd figyelembe!

2011. aug. 24. 11:10
 14/18 A kérdező kommentje:

teljesen igazatok van!! de huh szerintem tudjátok mit érzek:):)

Tudom megkéne oldani a ki-meg be szökést, tudom ez a " velem sose,semmi" hozzáállás de télleg nem lenne semmi baj, akikhez mennék az a társaság teljesne normális, velem emg még inkább, mindig hazakísérnek, ha baj van rájuk akár mikor csöröghetek..

De valószínű hogy az lesz hogy elkéredszkedek még utoljára, hátha..

2011. aug. 24. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:
ha elkéretőzöl úgy add be,hogy ez az utolsó "nyár záró buli"
2011. aug. 24. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Na... sikerült?
2011. aug. 25. 12:33
 17/18 A kérdező kommentje:

elengedett:D(L)

ugy hogy A szökés sztornózva:D majd Scofieldék csinálják helyettem:D

2011. aug. 27. 16:49
 18/18 anonim válasza:
Jajj. de örülök... Már rendesen izgultam.:P
2011. szept. 9. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!