Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiszökni egy kis időre éjféltájt?

Kiszökni egy kis időre éjféltájt?

Figyelt kérdés
Egy sráccal sétálni a környéken,akiben megbízok persze.Ha megkérdezném Anyut és mondanám hogy nem lesz semmi drog meg ilyen hülyeségek akkor sem engedne ki?
2012. jan. 28. 21:33
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Be fog fagyni a mókuskád, már most -2 fok van!
2012. jan. 28. 21:39
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg akkor sem. Nem a srác miatt, hanem mert éjszaka egy fiatal lánynak kockázatos kinn sétálni. Ha nektek jön három nagydarab pasas, mit csinálsz? Még járókelők sincsenek, hogy segítségért kiálthatnál.
2012. jan. 28. 21:41
 3/29 A kérdező kommentje:

Nem ma mennénk ki : ) és általában rendesen felöltözök,szóval nem fagyna be semmim :D

Mondjuk az igaz,hogy 3 pasassal nem bánnánk el.Amúgy nem durva környék ez..

2012. jan. 28. 21:45
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem napközben sétáltok? A srác erőlteti ezt az éjfél környéki dolgot? Honnan ismered? Nekem nem hangzik vmi bizalomgerjesztően...anyud helyében tuti nem engednélek el, érthető okokból!
2012. jan. 28. 21:47
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha a sráccal akarsz sétálni, akkor válasszatok inkább egy emberi időpontot. Azzal valószínűleg semmi baja nem lesz anyukádnak, ha délután elmentek, és sétáltok egyet. Az éjszakai séta biztosan nem fog neki tetszeni.
2012. jan. 28. 21:48
 6/29 anonim ***** válasza:
Lehet h kienged.Ő ismeri a környéket. De csak ha nagyon-nagyon biztonságos helyen laktok, akkor menjetek!Azért telefont vigyél.
2012. jan. 28. 21:48
 7/29 A kérdező kommentje:

Évfolyamtársam,és napközben nincs sok időnk,mert ő edzeni jár,én meg tanulok és a barátnőimmel szoktam kimenni : )

De egy délutáni találkozót is biztos össze tudnánk hozni,de így izgalmasabb sétálni :D És a nagypapámnak is voltak történetei amikben arról mesélt,hogy kiszökött a barátaival meg ilyenek.Bár az is régen volt..

2012. jan. 28. 21:50
 8/29 anonim ***** válasza:
75%

Hát jó,akkor most én is mesélek valamit,akár lepontoznak,akár nem;) :P

Anyáék nem voltak itthon..x szülei azt hitték h x y-nál van, y szülei úgy tudták h y nálunk van..így egész éjjel kinnt voltunk a közeli játszótéren.

A szüleink máig nem tudják..de ha megtudnák..kb addig élnénk,főleg h a szüleim elég durván nevelnek minket..:/

2012. jan. 28. 22:06
 9/29 anonim ***** válasza:
48%
szerintem menj ki;)
2012. jan. 28. 22:07
 10/29 A kérdező kommentje:
Ez hány évesen volt? :D
2012. jan. 28. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!