14 évesen kiszökni faluba?
Két véleményem van.
Az egyik, hogy a szülei túl rövid pórázon tartják, és nem engedik el napközben.
A másik pedig, hogy h.lye a lány, mert bármi baja történhet.
19L
és ha rövid pórázon tartják + lebukik a szökéssel, akkor azzal igazolja a szülei bizalmatlanságát...
14 évesnek nincs mit keresnie 10 után az utcán, ilyen tekintetben lényegtelen, hogy faluról, városról vagy a Marsról van szó...
Gondoltuk, hogy rólad van szó.
Nappal nem tudtok találkozni?
Tudod Kiskunlacháza is egy falu, és ott ölték meg azt a 14 éves lányt, nem messze az otthonától. Biztosan hallottál róla. Voltam azon a helyen, az az erdő, ahol volt szegény, egyáltalán nem nevezhető erdőnek, hanem pár fa távol egymástól.
Nem a semmiért nem engednek ki ilyenkor a szüleid.
Ne csináld szerintem. Bármi rossz történhet, én ilyen későn max akkor merek kint sétálni, ha van legalább 2-3 fiú is a társaságban...
Rólad pedig azt gondolom, hogy ha kiszöksz, akkor a szüleid túl keveset engednek meg neked. Nappal is lehet sétálni és hintázni, de olyankor legalább normális emberek is vannak kint, nem veszélyes kint lenni. Na de este egyedül két 14 éves lány?! O_o
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!