Kiszökni egy kis időre éjféltájt?
Rossz ötlet. Ne szökj ki. Beszéljetek korábbi időpontot.
És ha nem mész haza? A szüleid mit fognak szólni?
Semmi értelme. De úgy is kimész :) Szóval mindegy.
Szia.
Én tiniként 16 évesen rengetegszer kiszöktem bulizni:S
Utólag végiggondoltam hogy mennyi veszélyes helyzetet csodával határos módon úsztam meg. Máig sem értem hogyan!!!
ANNYIRA LÖKÖTT VOLTAM! volt olyan, hogy reggelig buliztunk. Mikor utolsóként kiléptem a szórakozóhelyről már durván zuhogott az eső. Látni sem lehetett tőle... Barátnőm eltünt akinél volt a cuccom. 1 órára laktunk gyalog:S ráadásúl magassarkúban voltam. Erre egy idősebb fickó megállt kocsival hogy ő majd hazavisz. Én mit csináltam? BESZÁLLTAM MELLÉ!!! Nagyon rendes volt, mert tényleg csak hazavitt mert megsajnált hogy egyedül mászkálok a hajnali reggelben miközben úgy esik az eső, hogy majdnem megfulladok.
Így most ennyi év távlatából egyszerűen le vagyok döbbenve hogy én semmi veszélyesre nem gondoltam. Kifoghattam volna egy pedofilt vagy szadistát, emberrablót vagy egy sima gyilkost is...
Nem tudom, hogy hogyan lehettem akkoriban ennyire meggondolatlan. Amikor szüleim mutogatták a hiradót hogy eltünt egy lány meg ilyesmi...hát szinte meg se hallottam sose. Kiráz a hideg ha belegondolok, hogy egy azon ember vagyok a kamaszkori énemmel. Féelelmetes, hogy egy ember mennyit érik. Az is, hogy a világ nélküli ismerettel rendelkező kamaszlányok mennyire felelőtlenül viselkednek. Még ha később jó anya is válik belőlük. (Már ha a sok veszélyes helyzetet hasonlóképp megússzák)
Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen - főleg fiatalon. Ha fontos neked a srác, akkor egyszer a barátnőid helyett igazán rááldozhatnád az esti (és nem éjjeli) óráidat, és ő is rád az esti óráit. Még hamar sötétedik, szóval, ha fontos, hogy sötétben találkozzatok, akkor sem kell éjjelig várni... ha csillagokat akartok bambulni -2 fokban, akkor azért nem kell megvárni az éjfélt. Arról nem is beszélve, hogyan magyaráznád meg a édesanyádnak, hogyha esetleg a rendőr vinne haza éjjel 1-kor, és csöngetne be hozzátok. Este 8-kor se fognak többen látni cigizni/inni/stb... mint éjfélkor
az tény, hogyha anyud kiengedne akkor nem lenne buli az egész :DDD Papád meg egy másik korban élt... Mi is lógtunk ki éjjelente, de mi 5-6-an... és sose volt velünk lány akkoriban éjjel.
A kérdező kommentje:
Nem ma mennénk ki : ) és általában rendesen felöltözök,szóval nem fagyna be semmim :D
Mondjuk az igaz,hogy 3 pasassal nem bánnánk el.Amúgy nem durva környék ez..
# 3/19 Időpont tegnap 21:45
Írta, hogy nem most éjszaka menne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!