Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányommal van egy kis...

A lányommal van egy kis problémám nem tudom mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy lefeküdt egy 39 éves férfival, de a lányom még csak 16. feljelenteni nem akarom, mert a lányom azzal fenyegetőzik hogy megszökik a munkatársaimnak pedig nem merek szólni hogy szedjék már egy kicsit rendbe a csávót mert mi szívnánk meg, mert hiába követett el bűntényt a leányom benne volt és ha megverjük még mi kerülünk börtönbe még csak 32 éves vagyok és nő igen lehet számolni hogy 16 voltam mikor szültem és a férjem pedig anno 26 és most 42 azt mondja a lányom hogy azért csinálja mert ugyanígy voltam én is, de azt nem veszi észre hogy a pasas azóta feléje sem nézett és hogy az osztálytársai állandóan piszkálják hogy milyen fiatal vagyok meg minden. Nem tudom mit tegyek valami segítség?
2012. jan. 14. 22:52
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Két dolog:

1,(A kérdezőnek)

Nem kell megverni senkit se,ez csak rád és a lányodra tartozik.Már többen elmondták,de a férfit bármennyire is dühös vagy törvényileg nem tudod felelősségre vonni...

2,(A kommentelőknek)

...nem azért mert a férfi nem hibás,ezt észrevettem a kommentekből,szinte mindenki ártatlannak véli a hapsit,ez krvára de nagyon ELFOGADHATATLAN.

Hogy ha annak a (hozzá képest)vénembernek lett volna valamicske erkölcsi érzéke,és egy csipetnyi felelősségérzete,ha jó ember lett volna,és nem lett volna enyhén aberrált,akkor talááááán,esetleg nem dug meg egy serdülőkorú fiatal KISLÁNYT,még akkor se ha az rendben lenne ezzel a dologgal.

Azt,aki csak úgy ráharap minden húsra amit eléjük tesznek azt nem Igazi Férfinak,hanem egy ostoba veszett állatnak hívják,és nem hiszem hogy ez egy annyira pozitív jelző lenne,és nem kéne tényként elfogadni azt,hogy a férfi bármit megtehet és nem hibás.

Hahóóó,kevesebb hímsovinizmust kérnék Magyarország!

2013. nov. 23. 03:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!