A lányommal van egy kis problémám nem tudom mit tegyek szerintetek?
Szerintem itt a hibás sorrend így van:
1.te vagy a hibás aztán a lányod és utoljára a pasi.
Nem megerőszakolta a lányodat,hanem lefeküdt vele.. 39 éves és egy 16 éves lány hagyta magát.
Alapból,hogy merül fel benned,hogy a munkatársaidat is belekevered és megvered a pasast?! Ugyan már.
Inkább a lányoddal beszélgess el,ahelyett,hogy mégtöbb rossz példát mutatsz neki,hogy lefeküdhet bárkivel majd anyuci jól megveri őket aztán cső.
1. Miért is vonod felelősségre, mikor 16 évesen szülted? Ő csak ugyanazt teszi, amit anno te.
2. A pasi semmiféle bűncselekményt nem követett el, és ő nem hibás, ha van lehetősége, h lefeküdjön egy csajjal, akkor miért ne tegye? Az már más kérdés, h h jöhet be neki egy kislány...
3. Az értelmi színvonalad tükrözi, h meg akarod veretni a pasast, holott semmi okod rá.
4. A lányoddal beszélgess el, és állj mellette, ha a pasek összetöri a szívét.
Lehet, hogy kilennék akadva igen, de márpedig az biztos, hogy nem azon gondolkodnék, hogy kivel veressem meg a hapit, hanem, hogy mit szúrtam el én, hogyan tudom még rendbehozni, és hogy a lányommal egy nagy normális beszélgetést ejtsek meg.
Ez tényleg ennyire hihetetlen, hogy valaki nem egyből verekedni akar ? Te azt várod, hogy azt mondjuk, csépeljétek fel a hapit ?
Talán figyelni kellene a gyerekedre, mert ha most ijen pasival el tudott menni egy gyors menetre, és ha még nem is bánkódik miatta, akkor az az én szememben előbb utóbb egy kis k***va lesz. Bocsi, ezt azért írom így le, mert mi lenne ha a hozzászólásomat megmutatnád a lányodnak és elgondolkozhatna az emberek véleményén.
Túlon túl szabadjára van engedve...fogd egy kissé visszább a gyeplőt...nehéz lesz, de megéri.
"hogy merül fel benned,hogy a munkatársaidat is belekevered és megvered a"
Munkatársaid? Talán családot akartál írni. Különben van munkahelyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!