Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányommal van egy kis...

A lányommal van egy kis problémám nem tudom mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy lefeküdt egy 39 éves férfival, de a lányom még csak 16. feljelenteni nem akarom, mert a lányom azzal fenyegetőzik hogy megszökik a munkatársaimnak pedig nem merek szólni hogy szedjék már egy kicsit rendbe a csávót mert mi szívnánk meg, mert hiába követett el bűntényt a leányom benne volt és ha megverjük még mi kerülünk börtönbe még csak 32 éves vagyok és nő igen lehet számolni hogy 16 voltam mikor szültem és a férjem pedig anno 26 és most 42 azt mondja a lányom hogy azért csinálja mert ugyanígy voltam én is, de azt nem veszi észre hogy a pasas azóta feléje sem nézett és hogy az osztálytársai állandóan piszkálják hogy milyen fiatal vagyok meg minden. Nem tudom mit tegyek valami segítség?
2012. jan. 14. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Valamit rosszul csináltál,hogy a 16 éves gyereked egy 39 évessel kefélt... beszélj a lányoddal,mert így a végén úgy jár ahogyan te,és 32 évesen nagymama leszel...nem beszélve a többi hátrányról
2012. jan. 15. 09:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem itt a hibás sorrend így van:

1.te vagy a hibás aztán a lányod és utoljára a pasi.

Nem megerőszakolta a lányodat,hanem lefeküdt vele.. 39 éves és egy 16 éves lány hagyta magát.

Alapból,hogy merül fel benned,hogy a munkatársaidat is belekevered és megvered a pasast?! Ugyan már.

Inkább a lányoddal beszélgess el,ahelyett,hogy mégtöbb rossz példát mutatsz neki,hogy lefeküdhet bárkivel majd anyuci jól megveri őket aztán cső.

2012. jan. 15. 09:39
 13/21 A kérdező kommentje:
jó de attól függetlenül az én életem teljesen más volt mert lehet hogy 16 évesen teherbe estem, de a férjemmel már 1éves korom óta együtt vagyok. ő volt az első férfi az életembe és eddig még úgy néz ki hogy az utolsó. ti hogy gondoljátok meg kell veregetni a kislányom vállát hogy ügyes voltál szerintem ti is ki lennétek akadva ha kiderülne hogy a lányotok nála 23évvel idősebb pasival feküdt le szinte az apja lehetne nem értelek titeket
2012. jan. 15. 11:11
 14/21 anonim ***** válasza:

1. Miért is vonod felelősségre, mikor 16 évesen szülted? Ő csak ugyanazt teszi, amit anno te.

2. A pasi semmiféle bűncselekményt nem követett el, és ő nem hibás, ha van lehetősége, h lefeküdjön egy csajjal, akkor miért ne tegye? Az már más kérdés, h h jöhet be neki egy kislány...

3. Az értelmi színvonalad tükrözi, h meg akarod veretni a pasast, holott semmi okod rá.

4. A lányoddal beszélgess el, és állj mellette, ha a pasek összetöri a szívét.

2012. jan. 15. 11:12
 15/21 anonim ***** válasza:
1 éves korod óta? Hogy-hogy?
2012. jan. 16. 23:28
 16/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kilennék akadva igen, de márpedig az biztos, hogy nem azon gondolkodnék, hogy kivel veressem meg a hapit, hanem, hogy mit szúrtam el én, hogyan tudom még rendbehozni, és hogy a lányommal egy nagy normális beszélgetést ejtsek meg.

Ez tényleg ennyire hihetetlen, hogy valaki nem egyből verekedni akar ? Te azt várod, hogy azt mondjuk, csépeljétek fel a hapit ?

2012. jan. 16. 23:32
 17/21 A kérdező kommentje:
az 14 éves akart lenni nem 1
2012. jan. 17. 13:59
 18/21 anonim ***** válasza:

Talán figyelni kellene a gyerekedre, mert ha most ijen pasival el tudott menni egy gyors menetre, és ha még nem is bánkódik miatta, akkor az az én szememben előbb utóbb egy kis k***va lesz. Bocsi, ezt azért írom így le, mert mi lenne ha a hozzászólásomat megmutatnád a lányodnak és elgondolkozhatna az emberek véleményén.

Túlon túl szabadjára van engedve...fogd egy kissé visszább a gyeplőt...nehéz lesz, de megéri.

2012. jan. 18. 09:50
 19/21 anonim ***** válasza:

"hogy merül fel benned,hogy a munkatársaidat is belekevered és megvered a"

Munkatársaid? Talán családot akartál írni. Különben van munkahelyed?

2012. jan. 18. 12:24
 20/21 A kérdező kommentje:
igen van munkám ezért is van ennyire "szabadjára engedve" nem tudok vele annyit foglalkozni mint amennyit kéne mert 18-ig dolgozom és utána átszaladok fiamért és hazaérek akkor még meg kell fürdetnem vacsorát adnom neki és már este 8óra van aztán örülök hogy ágyba kerülök, mert reggel kezdhetem a fiammal az egészet előröl. Tudom hogy a lányommal is kellene törődnöm,de 10-18-ig dolgozom és még mellette egy 4éves fiút is el kell látnom és a férjemnek hiába van külföldön munkája neki is nehéz főleg hogy egy évben 3-szor jöhet haza. nem tudok mit csinálni neki. a lányommal elbeszélgettünk a helyzet talán egy picit jobb lett annyiból hogy ha megkérem valamire megcsinálja vagy ha dolgom van vigyázz az öccsére, de sosem volt ilyen azóta mióta elkezdte a gimit teljesen megváltozott
2012. jan. 19. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!