Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányommal van egy kis...

A lányommal van egy kis problémám nem tudom mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy lefeküdt egy 39 éves férfival, de a lányom még csak 16. feljelenteni nem akarom, mert a lányom azzal fenyegetőzik hogy megszökik a munkatársaimnak pedig nem merek szólni hogy szedjék már egy kicsit rendbe a csávót mert mi szívnánk meg, mert hiába követett el bűntényt a leányom benne volt és ha megverjük még mi kerülünk börtönbe még csak 32 éves vagyok és nő igen lehet számolni hogy 16 voltam mikor szültem és a férjem pedig anno 26 és most 42 azt mondja a lányom hogy azért csinálja mert ugyanígy voltam én is, de azt nem veszi észre hogy a pasas azóta feléje sem nézett és hogy az osztálytársai állandóan piszkálják hogy milyen fiatal vagyok meg minden. Nem tudom mit tegyek valami segítség?
2012. jan. 14. 22:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Légy erős: egyikük sem követett el semmiféle bűntényt.
2012. jan. 14. 22:58
 2/21 anonim válasza:
88%

A lányod és a férfi sem követett el semmiféle bűncselekményt.

mittehetnél? Állj a lányod mellett amikor majd összetört szívvel sír a válladon. Te is voltál 16 és a leírtak alapján te is hasonló módon válogattad meg a partnereid. Nagy tragédia azért nem történt.

2012. jan. 14. 23:02
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Sztem fiatal anyuka letedre legyel egy kicsit megertobb :) a lanyod csalodasok aran fogja megtanulni mindazt, ami kell a valo eletben, mikor mar nem lehetsz majd mellette. En is ilyen lany vok...bar 19 eves, van egy kislanyom, es edesanyam 18 evesen szult. Orulok h fiatal anyukam van es lesz mindig. Szal fel a fejjel, es nyugi, beno majd a feje lagya :)
2012. jan. 14. 23:03
 4/21 anonim válasza:
83%
Ez Newtoni igazság: "Az alma nem esik messze a fájától"
2012. jan. 14. 23:03
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
először is higgadj le, majd nézz utána, mi is az a központozás, aztán tanuld meg használni.
2012. jan. 14. 23:10
 6/21 anonim ***** válasza:
72%
a dolog egyáltalán nem büntethető a férfi rézséről, csak 14 éves kor alatt. sokat elárul, h az első gondolatod az volt, hogy megvereted a pasit a kollégáiddal. kommunikációval sok mindent el lehet érni, többet mint fizikai erőszakkal, próbáld ki a lányodnál is. beszélgess el vele erről és hívd fel a figyelmét az apja és a szeretője hozzáállásában mutatkozó alapvető különbségekre. amúgy ez nagy csapda, ismerek egy lányt, akinek az anyja 35 évesen találta meg az igaz szerelmet egy 52 éves férfi oldalán, ezért nála 17-20 évvel idősebb fószereket választ a poronty is, mert olyasmire vágyik, amit otthon látott. csak neki nem igaz szerelem jut mellettük, hanem egyik csalódás a másik után
2012. jan. 14. 23:15
 7/21 anonim ***** válasza:
57%

nyilván a lányod is tud számolni, így jogosan nem érti a kiakadásod :) bűnt nem követtek el, persze nem valami jó döntés volt, de a saját hibáit neki kell elkövetnie, ő nem nevelt fel egyedül gyerekként egy gyereket, nem tudhatja... :)

reakciód azért kicsit túlzás (megveretés), főleg, hogy a tag le is lépett. inkább segíts a lányodnak túlélni kamasz kora első nagy csalódását, a viszonyotok is jobb lesz ettől :)

2012. jan. 15. 01:10
 8/21 anonim ***** válasza:
19%

Mit tegyél ? Hát beszélj a lányoddal, hogy ezzel börtönbe küldhet embereket, arról is világosítsd fel, hgy hogy lehet gyerek, és te is fiatal voltál, nem kívánod neki, azon menjen át, amin te mentél , mert gyerekként gyereket nevelni nem könnyű.

A férfi meg ha azóta lelépett annak örülni kellene szerintem, meg annak is, ha nem lett terhes a lányod.

Egy nyugis valamirevaló beszélgetés jól jöhet !

2012. jan. 15. 01:21
 9/21 anonim ***** válasza:
76%
Ha mindketten kölcsönösen akarták, semmit nem tehetsz, mert a törvény is engedi betöltött 14. életévtől a szexet!
2012. jan. 15. 09:09
 10/21 anonim ***** válasza:
43%
Ezt Te szúrtad el, de ha kölcsönösen akarták, semmit nem tehetsz!!!
2012. jan. 15. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!