13-14 éves lányok! Ti hogy néztek ki suliban? (smink, ruha, haj, köröm, stb)?
smink: pici szempillaspirál, ajakbalzsam
ruha: sötét csőfarmer vagy leggings, valami egyszerű póló általában színes, kardigán
haj: kiengedve egy hullámcsattal eltűzve vagy magasan copfozva
köröm: nem festem mert suliban nem engedik. 13/L
Smink: nem sminkelek suliba (amúgy is csak néha, halványan).
Ruha: valami egyszerű, csinos póló/pulcsi farmerral/leginggel, rá valami kardigán (színes). Hidegben rá kabát vagy mellény.
Haj: általában mindig kiengedve, simán, szépen átfésülve (alapból egyenes). Mikor már nem olyan szép (a hét vége felé) akkor lófarokba kötöm.
Köröm: nem festem, max átlátszóval, halvány rózsaszínnel.
Egyebek: hidegebb időben mindig hordok sálat, imádom. Amúgy ritkán nyaklánc, karkötő, de nem viszem túlzásba.
Cipő: hidegben csizma (nem magas, telitalpú), cuki bojtos. Amúgy tornacipő, sportcipő, amikor valahova ki kell öltözni balerinacipő/szandál saru.
Ennyi. :) Egyszerűség híve vagyok, nem is engedik, és a stílusom sem olyan. Csajos, divatos és egyszerű vagyok. :D
13/L
Smink: szemceruza, szempillaspirál (ezekből is a barna), ajakbalzsam/szájfény, korrektor a bőrhibákra néha. Tehát halványan.
Ruha: egyszerű póló, kardigán, csőszárú farmerral/cicanadrággal. Nagyon egyszerűen és egyedien öltözködöm. Télen szövetkabát. Cipő: telitalpú csizma, tornacipő/sportcipő.
Haj: mindig szinte kiengedve, kivasalom. Néha formázom, felkötöm.
Köröm: átlátszó körömerősítő lakkal van csak bekenve, vagy semmivel. Sulin kívül szoktam más színekkel is.
Egyéb: hordok gyakran karkötőket, egyéb kiegészítőt is ritkábban. :)
13/L.
Utolsó vagyok.
Tegnap pl. ebbe voltam:
Szürke farmer, egy fekete csinos hosszujjú felsővel, fekete tornacipő. Kék-fehér-fekete kockás szövetkabát, kék és csillogós, vékony sál.
Hajam kiengedve, alapból egyenes, de ki is szoktam vasalni.
Sminkelni ma nem sminkeltem, körmöm nincs kifestve, semmi kiegészítő. :)
Smink: semmi, csak ha nagyon gázos a fejem azért rakok rá egy kis korrektort de semmi több.
Ruha: csőgatya, laza hajós nyakú felsők, zenekaros pólók, egyszínű legfeljebb kis mintájú felsők.
Haj: kiengedve vagy összefogva.
Köröm: nem szoktam kifesteni suliba, max fehérrel vagy színtelen körömlakkal festem ki.
13L
Smink:-
Ruha: ez igazából változó
Haj: általában kiengedve, egy kis francia-fonással, ritkán konty vagy sima copf
Köröm: nem szabad iskolába lakkozni
Smink: BB krém, korrektor, szemhéjtus, szempillaspirál (soknak hangzik, de nem látszik annyira:D)
Ruha: valami csőfarmer, egy póló, esetleg pulcsi, ha fáznék, és vagy tornacsuka, vagy lapos talpú csizma télen, hidegben
Haj: kiengedve, néha-néha vasalom, de úgysem marad úgy, hét vége fele a frufrum szoktam kivasalni, hogy ne álljon száz fele
Köröm: általában semmi, mert nincs időm/kedvem. Ha mégis kis van, akkor világos színek, néha keverve sötétekkel, de mindig szépek
13/L 8.o.
Smink szempilla spirál néha ruha csőgatya kêk / fekete néha szagatot haj kiengedett átalába vagy összefogva
Köröm átlátszó mást nálunk nem lehet vagy halvány rózsa szín
smink: egy minimális alapozóval kevert CCkrémet beauty blenderrel eldolgozok az arcbőrömön és egy kis rimmel stay matte púderrel fixálom (piros arcbőrt eltünteti)
ruha: Egy bandás póló(fekete),színes nadrággal,vagy sima kék farmerrel,és a szép kopott, tönkre hordott adidas cipőm (nem superstar,sima)
haj:Simán kiengedve,tervezem,hogy levágatom,de még szüleimnek nem mondtam
köröm:semmi...Nyári szünetbe fekete szokott lenni,de természetesen tövig rágva
stb:?Semmi más,csak a táskám tele tankönyvvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!