13-14 éves lányok! Ti hogy néztek ki suliban? (smink, ruha, haj, köröm, stb)?
Smink:ha pattanásom van egy pici korrektor,Labello.
Ruha:csőfarmer,kicsit hosszított flitteres,színes póló,pulcsi,színes meleg sál,lila kabát.
Haj:kiengedve vagy lófarokban,vasalni nem szoktam mert eleve egyenes.
Köröm:átlátszó körömlakk és néha egy-egy pici körömmatrica.
Ékszer:fülbevaló.
13/L
Smink: néha szemceruza, szempillaspirált sose használok, így is elég nagy a szempillám, hogy sokszor belelóg szó szerint a szemembe, korrektor a kisebb hegeimre, meg a szám szélére, mert el van mind két szám sarka színeződve. (pigmentfolt), átlátszó, picit pirosas ajakbalzsam, mert ez az egyetlen, ami hidegben is óvja a mindig cserepes szám...
Ruha: csőnadrág, hosszított pólók, mintás pólók, pulcsik
Haj: kiengedve... most vágattam le a gyönyörűszép hosszú hajamat egy vállig érőre, de ez is jól áll. :) néha oldalra tűzött kontyban van, sose vasalom, és nem is szárítom. Viszont ki van rikítva, mivel nagyon sok van még így is.
Köröm: Ápoló átlátszó körömlakk, semmi több.
Kiegészítők: karkötők, fülbevaló(a porcban van egy piros mindig), sálak(selyem, kockás, stb... imádom a sálakat:D)
utolsónak:
bocsi, szerintem elég gáz a szemceruza szempillaspirál nélkül...:S Szempillaspirált nem csak azért használnak a nők, hogy hosszabbak legyenek a szempilláik, de s spirálozott és a természetes szempillák kinézetben nagyon eltérnek egymástól [nekem is nagyon hosszú pilláim vannak, ha nincs kispirálozva, akkor mindig megjegyzik páran, hogy milyen hosszú szempilláim vannak, meg hogy tökre irigyek érte :D ... de kifestve sokkal szebb...és nem azért mert így még hosszabb, de jobban kiemeli a színemet, mert így 1 dúsabbnak tűnik, 2 nagyon erős fekete színe van így [míg a természetes szempillák csak olyan seszínűek, alig észrevehetőek, akármekkorák]
Most mondhatod azt, hogy neked így is olyan mintha ki lenne spirálozva, de abszolút nem tűnik úgy soha senkinél...
ruha: csőgatya, menő póló, converse, kardigán
kiegészítők: na, azokat nagyon szeretem:D színes mindenféle karkötők, baglyos nyaklánc, masnis gyűrű+amikor nem felejtem el fülbevaló. ezeket szokták is dicsérni;)
haj: hosszú, mell alatt egy kicsivel&hátam közepéig érő barna, tépett és meneteles. festeni nem akarom mert szeretem a szinét (aranybarna)
smink: meggyes labello általában, de van egy csomó szájfényem meg hasonlóm. folyékony korrektor (mint az alapozó). szempillaspirál nagyon vastagon (erre van egy sajátos technikám:D), de nemcsak a szempillámra, hanem a vízvonalamra is. ügyesen kell a végével. lehet h hülyén hangzik de jól néz ki:D szemceruzát akarok, majd be is dobom az ötletet anyunál. de sztem leszólná:| ígysem szereti a szempillaspirált sem:(
köröm: mindenféle színes kivéve fekete, mert az nem tetszik:P jelenleg cseresznyepiros, az a kedvencem:D a szüleim ezt sem díjjazzák, beszólnak érte, mint a sminkért is, de maradhat.mert hogy még korai meg a természetets szépségnél nincs szebb meg blablabla...:P oké, nem kell füstös smink, de azért vannak határok. pl mi lenne korrektor, szemöldökszedés, szőrtelenítés, és hajmosás nélkül?!
14-15l
smink: azt nagyon ritkán. az arcommal mázlim volt. Nem pattanásos a bőröm, és sötét a szemem. Meg szerintem a suli nem pont az a hely, ahova smink kell.
ruha: mindig változó. imádom a színes cuccokat. színes csőgatya, valamilyen póló, hidegben kötött (színes:P) pulcsi. amúgy bőrdzseki.
haj: az is mindig változó. mihez mi illik. kibontva, copfba, kontyba, gyakran befonom, vagy csak elcsatolom, feltűzöm:D amilyen kedvem van.
köröm: öö. átlátszó köröm lakk. minek több??:D
és gyakran kiegészítők. imádom a sálakat, majdnem minden nap másik van rajtam:D de rengeteg fülbevalót hordok (feldobhatod azzal, hogy nem egy párat veszel fel - hanem 2 különbözőt)... a hosszú láncokat szeretem, de mintás pólóhoz nem mindig áll az jól.
így hirtelen ennyi..:)
21:24 :
14:30 vagyok, igen, rögtön értettem, hogy alul húzod ki. Erre mondtam hogy gáz.
smink : alapozó, púder, szemtus
ruha : cicanaci vagy szoknya, farmer, magassarkú vagy egy sima nike cipő, triko, vagy valami normális felső.
haj : kiengedve, oldalra fésülve, kivasalva :D
köröm : vagy műkörmöm van, vagy kifestem :D
14/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!