Mi történik velem? Én nem akarok rossz ember lenni : S
Elég szegény családból származom, több hitelünk is van, de a szüleim mindent megadnak nekem és a bátyámnak. 3 számítógép van a családba, rengeteg felsőm van, 4 nadrágom 2 pár cipőm és többnyire mind 5000 ft feletti ruhák (nem mintha számítana, csakhogy lássátok tényleg mindent megkapok).
És mégis, egyszerűen megőrülök a ruhákért.
Mikor anya nem tud megvenni valamit, akkor LOPNI SZOKTAM pénzt és abból megveszem magamnak. Mikor megkérdezi honnan van azt mondom barátnőmtől, vagy ha ad pénz és megyünk az osztállyal valahova (ált. ilyen 2000ft-ot kapok de ilyen egy napos kirándulásra)akkor is lopok és veszek magamnak ruhát majd azt mondom leárazás volt. Ma pl 5000 ft-ot loptam egy barátnőmtől (nagyon gazdagok egy évbe minimum 10x vannak külföldön és nem túlzok).
Bánt hogy neki több százezer forintja van és velem egy idős, míg én alig kapok néha-néha.
Nagyon szeretem a szüleimet, de tényleg és nem szólok nekik erről, nem tudnák elviselni hogy ilyen vagyok de nem tudok leállni. Annyira bánom a mait is,de már nem csinálhatom vissza : ((
Mit tegyek, hogy elszokja erről??
Nagyon félek, hogy nagy koromba tolvaj vagy betörő leszek, mert ez elhatalmasodik. Először mindig keveset vittem el, pár száz forintokat, most meg 5000 ft-ot.
Úristen, akkora pénz az =((
Kérlek ne szidjatok, annyira sajnálom. :((
14 lassan 15/L
azért elég gyenge érvek ezek:
" ne lopj, mert az csúnya dolog", " nem szabad", " feljelent"
...
Egyszer elmondtam a páromnak, hogy loptam valamit, nagyon csalódott volt, de amit mondott, érdekes volt.
Azt mondta, semmi másunk, csak a becsületünk. Arra vigyázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!