Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek rossz ember...

Szerintetek rossz ember vagyok? 1 évig vártunk a babára, és most hogy jön.

Figyelt kérdés

Közel egy évig próbálkoztunk, végül hormonkezelés,vizsgálatok...stb. A kezelés vége utáni 2. hónapban sikerült a baba. Nem hittem el mikor megláttam a pozitív tesztet, annyira boldog voltam. Most a 17. hetet töltöm. Sok mindenen túl vagyunk már, (rosszullétek, hányás) most a hangulatingadozás a sláger. Nem tudom e miatt van e, de néha eszembe jut, hogy EZ TÚL NEHÉZ LESZ, nem fogom tudni végigcsinálni. Rosszul fogom nevelni, és már most fáradt vagyok az egésztől, nem tudom képes leszek-e rá, vagy hogy tényleg fel vagyok-e erre készülve. A különös az, hogy ezek csak a "rosszabb, depis" pillanataimban vannak, amúgy elég vidám alaptermészetem van, sokat mosolygok, és mindenkinek mondogatom ha baj van, hogy mindent meg lehet oldani, csak akarni kell...DE MÉGIS!!!

MOST AKKOR MI VAN???

2009. dec. 27. 10:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy!

Ez a hormonok játéka!

Amúgy sokunknak vannak kétségei, azután is, ahogy megszületik a baba.

Nem kell tökéletesnek lenni!

A bébi mindenképp fog szeretni, hiszen Te leszel az Anyukája! az egyetlen, a legfontosabb! Jó sokáig!

Bízz magadban!

és csak semmi tökéletesség!

2009. dec. 27. 10:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális hogy félsz tőle. Mindannyian így voltunk vagyunk ezzel. De biztosan jó anya lesz belőled kitartás!!!
2009. dec. 27. 10:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó de nagyon tetszik Semmi tökéletesség!!!!
2009. dec. 27. 10:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden várandós életében eljön ez az időszak!Ez természetes!Sokszor érezzük úgy hogy nem is tudom hogy lesz tovább, és mi lesz ha.....??ezt nem tudom, azt nem tudom, stb...!De ne aggódj az ösztönök majd mutatják az utat!
2009. dec. 27. 10:55
 5/14 anonim válasza:
100%

Szia!!!

Dehogy vagy rossz ember!! Ezeket csak a hormonális dolgok miatt érzed így. Engem teljesen kicsinált!!!!!! Nagyon kész voltam, sírtam, kiborultam... pláne, hogy mi nagyon-nagy társasági életet éltünk, piáztam, cigiztem, jól éreztük magunkat.Összeházasodtunk és nekiálltunk a gyereknek. Azonnal sikerült, nagyon örültünk!!! Ezzel letettem a cigit, piát és persze a bulit is (mert hát kinek van kedve úgy bulizni...se pia, se cigi...??) És a hormonok, meg ez a lemondás nagyon megkeserítette az életem (egy kicsit még most is)

A 13. héttől már könnyebb, aztán szép lassan segít az idő és majd felkészít mindenre amire kell... Minden rendben lesz, emiatt ne aggódj egy percig sem!!! Majd meglátod!!!

Csak mindenki a szép dolgokról beszél,ezeket meg eltemetik magukban a nők. Semmi gond veled!!! Nyugi!!

Hát, ennyi.

Jó babavárást!!!

20 hetes kismama

2009. dec. 27. 11:01
 6/14 anonim válasza:
100%
Ezzel nincs semmi baj.Egyébként a patikákban vannak kimondottan ilyen gyógyszereket.Nem is gyógyszer...inkább gyógynövényekből van.ha elmondod a panaszod a gyógyszertárban,tudni fogják. Kellemes Ünnepeket!!!
2009. dec. 27. 11:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Leírom,velem mi van mostanában,hátha segít,és megnyugtat nem vagy egyedül ezzel:

van egy 14hónapos fiam,és 19hetes pocis vagyok.apa (alap esetben) csak 7végente van,segítségem nagy ritkán(ha dokihoz megyek) bébiszitter.Tehát szinte semmi.De nem is ezzel van a gond.ióta itthon apa,még annyit sem tudok pihenni mint ha nincs.Ugyanis hiába van itthon,mindig van valami külön programja.Én a H1N1 miatt lassan 2hónapja nem voltam sehol,max doki.Teljesen bezártságérzetem van,ünnepek és hát a pakolós fiam miatt szinte naponta takarítok,apa miatt többet főzök,mosok...és hiába nagyon apás a manó,mindig rám marad,mert apa sose ér rá.Hiába mondom neki,hogy kicsit erőltesse meg magát,azt a választ kapom,hogy állandóan nyaggatom,és már lassan utál itthon lenni.Na erre mit lépjek?Éjjel 2órán keresztül nem aludt vissza a fiam,nekem már a hasam,a fejem mindenem fájt,és csak ÉN kellettem neki.Persze apa néha néha rászólt....Ilyenkor az én fejemben is megfordul,hogy minek is nekem a 2.baba?!Hogy Őt is magamnak szülöm majd?!Hogy fogom ezt bírni,mikor már tényleg nagy lesz a hasam,mikor alig élek majd?És a többi kétség....de ÉN akartam ŐT/Őket nagyon.És tudom,szeretni fogom Őket,és ők is engem.

Érdekes mód,a fiammal nem vettem észre ennyire a hangulatingadozásokat.De most!!!Tudom,senki és semmi sem tökélete,én sem...de így lesz jó.

Úgyhogy kitartás!Kerek a világ és mi igenis jók vagyunk :-)

2009. dec. 27. 11:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki viseli könnyen a terhességet. Nekünk az eleje elég nehéz volt több probléma is felmerült, kb. a 24-26. hétig (rosszullét, fekvés, kórház és izgalom), aztán jött pár jó hetem, most megint kezdem nehezebbnek érezni 33 hetesen. Nem tudok úgy aludni se, csak a hátamon, de az meg már fáj, az oldalamra fordulva szinte mindig bekeményedik a pocakim, nem várom az éjszakákat. Mozogni sem tudok úgy (hajolni, csizmát felvenni), de megéri, már nagyon várjuk a kisfiunkat. Ezt a pár hetet már igazán kibírom.

Fel a fejjel, minden nap egyre közelebb vagy, hogy megszülessen a kisbabátok! Én erre szoktam gondolni.

2009. dec. 27. 11:28
 9/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Mindenki nagyon kedves volt, köszönöm, hogy nem hurrogtatok le a hülyeségeim miatt.

Kellemes babavárást! :-D

2009. dec. 27. 11:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az életben az a legnagyobb feladat, még jó hogy félsz tőleí4 Azért nem semmi tisztességesen, szeretetben, odafigyeléssel felnevelni egy (több) gyereket és halálunkig egyengetni a sorsát! Természetes hogy tartasz a feladatoktól, de bízz az anyai ösztöneidben, azok átsegítenek mindenen:)
2009. dec. 27. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!