Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek rossz ember...

Szerintetek rossz ember vagyok? 1 évig vártunk a babára, és most hogy jön.

Figyelt kérdés

Közel egy évig próbálkoztunk, végül hormonkezelés,vizsgálatok...stb. A kezelés vége utáni 2. hónapban sikerült a baba. Nem hittem el mikor megláttam a pozitív tesztet, annyira boldog voltam. Most a 17. hetet töltöm. Sok mindenen túl vagyunk már, (rosszullétek, hányás) most a hangulatingadozás a sláger. Nem tudom e miatt van e, de néha eszembe jut, hogy EZ TÚL NEHÉZ LESZ, nem fogom tudni végigcsinálni. Rosszul fogom nevelni, és már most fáradt vagyok az egésztől, nem tudom képes leszek-e rá, vagy hogy tényleg fel vagyok-e erre készülve. A különös az, hogy ezek csak a "rosszabb, depis" pillanataimban vannak, amúgy elég vidám alaptermészetem van, sokat mosolygok, és mindenkinek mondogatom ha baj van, hogy mindent meg lehet oldani, csak akarni kell...DE MÉGIS!!!

MOST AKKOR MI VAN???

2009. dec. 27. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
én a saját történetemet tudom leírni.nekem már megvan a baba,nagyon vártam,de a végén már nem akartam,hogy megszülessen,mert az nagy felelősség.aztán csak meglett és nem tudtam elfogadni,hogy itt van.csak ültem,néztem és sírtam,hogy én ezt nem tudom megcsinálni,inkább vigyük vissza.most 1 hónapos és most kezd kialakulni az érzés.nagyon rossz anyának érzem emiatt magam.
2009. dec. 27. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:

A bizonytalanság, a félelem minden kismamában benne van szerintem az első babánál, csak nem egyformán jön ki, és nem mindenkinél ilyen "vészesen". De hidd el, hogy csak a hormonok játszanak veled.

Én a MagneB6-tól lettem kiegyensúlyozott, mert nekem is volt egy ilyen bizonytalan periódusom.

Most, hogy közeledik a szülés ideje, egy furcsa izgatottság van rajtam, még mindig hihetetlen, hogy néhány hét múlva a kezemben lesz a lányunk. Félek sok mindentől én is, de úgy vagyok vele, hogy ez természetes dolog, és majd idővel elmúlik.

Minden jót!

(33. hetes mami)

2009. dec. 27. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem sincs semmi gond veled! Csak a terhesség :-)! Majd jönni fognak az érzések, nem kell félni! Bízz magadban, az anyai ösztöneidben. Ha meglesz a babuci, hamarosan beindul benned az ANYA! Ilyesztő, de csodálatos feladat!
2009. dec. 27. 19:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha pozitív a gondolkodásod, akkor megbírkózol vele. Nekem az a furcsa, ha valaki nem fél ettől az óriási nagy felelősségtől. Majd meglátod, ahogy halad előrefelé a terhességed, nő a baba, elkezditek vásárolni a babacuccokat, berendezitek a kis szobáját, lassan úgy fog neked is eljutni a tudatodig, hogy nemsokára itt lesz és hidd el, tudsz majd vele mit kezdeni, sőt egy kis "rabszolgát" csinál belőled, de azt is imádni fogod.:) Nekem ezért tett jót, hogy lassan szereztük be a baba dolgait szinte a 20. héttől. Folyamatosan szoktam hozzá. Most már nagyon várom, hogy kibújjon, minden készen van a fogadására. Talán én is:) Bár ez majd eldől, amikor találkozunk, de ott lesz és akkor már úgysem lesz időm ezen agyalni:) 37 hetes kismami
2009. dec. 28. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!