Szerintetek rossz ember vagyok? 1 évig vártunk a babára, és most hogy jön.
Közel egy évig próbálkoztunk, végül hormonkezelés,vizsgálatok...stb. A kezelés vége utáni 2. hónapban sikerült a baba. Nem hittem el mikor megláttam a pozitív tesztet, annyira boldog voltam. Most a 17. hetet töltöm. Sok mindenen túl vagyunk már, (rosszullétek, hányás) most a hangulatingadozás a sláger. Nem tudom e miatt van e, de néha eszembe jut, hogy EZ TÚL NEHÉZ LESZ, nem fogom tudni végigcsinálni. Rosszul fogom nevelni, és már most fáradt vagyok az egésztől, nem tudom képes leszek-e rá, vagy hogy tényleg fel vagyok-e erre készülve. A különös az, hogy ezek csak a "rosszabb, depis" pillanataimban vannak, amúgy elég vidám alaptermészetem van, sokat mosolygok, és mindenkinek mondogatom ha baj van, hogy mindent meg lehet oldani, csak akarni kell...DE MÉGIS!!!
MOST AKKOR MI VAN???
A bizonytalanság, a félelem minden kismamában benne van szerintem az első babánál, csak nem egyformán jön ki, és nem mindenkinél ilyen "vészesen". De hidd el, hogy csak a hormonok játszanak veled.
Én a MagneB6-tól lettem kiegyensúlyozott, mert nekem is volt egy ilyen bizonytalan periódusom.
Most, hogy közeledik a szülés ideje, egy furcsa izgatottság van rajtam, még mindig hihetetlen, hogy néhány hét múlva a kezemben lesz a lányunk. Félek sok mindentől én is, de úgy vagyok vele, hogy ez természetes dolog, és majd idővel elmúlik.
Minden jót!
(33. hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!