Miért nincs több ilyen ember? Egy kellemes tapasztalatot szeretnék leírni, a sok rossz után.
Ma levittem levegözni 9 hónapos lányomat a barátnömmel. Be volt borulva az ég, de azért sütött a nap, kellemes idö volt. Aztán hirtelen eleredt az esö, mintha dézsából öntötték volna. Szegény lányom torkaszakadtából üvöltött, próbáltam futni vele haza.
Az út szélén lelassított egy autó és egy szép fiatal hölgy megkérdezte, hogy elvigyen-e minket. Elöször nem akartam elfogadni, láttam teljesen más irányba megy, miattunk ne tegyen kitéröt. De mondta, hogy szívesen elvisz, nehogy börig ázzon a baba. Így elfogadtam. Nagyon kedves volt, hazáig vitt, majd mikor kiszálltunk, megkérdeztem mennyivel tartozom. Azt mondta, semmivel, én is ugyanígy megtettem volna.
Ez nagyon jól esett, sosem tapasztaltam, hogy egy teljesen idegen ember ilyen rendes, jószívü legyen.
Titeket ért már pozitív élmény? A rosszat olyan sok helyen hallani, most írjátok a jót! Úgyis olyan ritka..
Örülök hogy ilyen jó dolog történt veled. Sajnos velem ennyire pozitív dolog még nem történt főleg nem egy idegennel. Bocs hogy nem írtam jót, de egyszerűen elképedtem amit írtál, tudom hogy 19 év nem sok de ennyi idő alatt még csak hallani se nagyon hallottam hasonlót :(
19 /férfi
Es volt ules is a kocsiban?
Tudom, furcsa egy felfogas, de velem mar tortent hasonlo, tehat felajanlottak a fuvar lehetoseget gyerekkel (kettovel voltam), de nem fogadtam el, mert nem volt bent autosules. Nem lett volna hosszu ut, kb 15 km, viszont foutvonalon. Nem mertem bevallalni.
Igaz, hogy en 5 perces varosi uton sem mernem...
Kedves tőle, de tényleg.
Ennek ellenére én inkább rommá ázok a babámmal együtt, mint gyerekülés nélkül beüljek egy kocsiba.
Bp főútvonal mellett lakunk, egy métert sem tennék meg gyerekülés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!