Mennyi zsebpénzt javasoltok egy 14 éves fiúnak aki jól tanul, megcsinálja a házimunkát és segítőkész?
Figyelt kérdés
én havi húszezerre gondoltam.2011. dec. 29. 21:51
11/41 anonim válasza:
szerintem kapjon kajára eleget, és amit kér azt vedd meg neki külön... így elkerülhető, hogyha rossz emberek közé keveredik ne legyen miből finanszírozni ezt-azt
12/41 anonim válasza:
Én a 200 FT kapok maximum a suliba. Néha kapok a nagym amámtól és a nagybátyámtól most van kb. 2000 FT-om megtakarítva!
13/41 anonim válasza:
Szerintem is nagyon sok a havi 20ezer.
Suli büfében napi ezrest elkölteni én elég nagy pazarlásnak érzem. Ha tényleg minden nap elköltene ennyit, akkor igazából tényleg nem is maradna a huszasból semmi.
Miért nem eszik a menzán meleg ételt? Tízórait meg vihetne otthonról csomagolva, vagy az már ciki a mostani tinédzserek között?
14/41 anonim válasza:
Ha mindennap elkölt egy ezrest, akkor eddig is kapott minimum húszezret egy hónapban, nem?
15/41 A kérdező kommentje:
igen. és semmi baj sem volt. hát melegételt a kfc-ben eszik. az meg nem olcsó. és te kedves válasz adó: napi 200 forintot kapsz. megmondanád mit tudsz belőle venni? mert még fél liter liptonteára se elég az
2011. dec. 30. 01:32
16/41 anonim válasza:
Nem az a lényeg mennyit adsz neki. Egy tehetősebb, jómódúbb családban ez teljesen lehetséges.
Ha ilyen sok pénz után is követelőzik (nem kér valamit hanem követelőzik), hálátlan, nem tudja mire költeni a pénzét, vagy rossz dolgokra (cigi, alkohol) költi, akkor természetes levonás/elvonás van, de addig szerintem ha normálisan bánik vele akkor teljesen normális, okés dolog!
17/41 anonim válasza:
szerintem meg ezt a kérdést nem anyuka hanem a gyerek tette fel.
18/41 anonim válasza:
Kaját otthonról viszek meg egy fél literes üvegbe vizet. A 200 FT-ból meg szotyit, mogyorót vagy egy dobozos üdítőt veszek.
20/41 anonim válasza:
nem tud otthonról kaját vinni,hogy a büfében kell méregdrágán megvenni?én tuti nem adnék ennyi pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!