Miskolcon van nőgyógyász aki nagyon segítőkész pénz nélkül is?
Nem magánrendelést keresek, arra nincs pénzünk.
Olyan dokit keresek aki segít kideríteni, miért nem jön össze a baba.
Pócsi, Fenesi, Kocsis, Gafar kilőve.
Olvastam Dr. Sikó Lászlóról, hogy állítólag ő jó szakember.
De valóban flegma??
Én nagyon el tudok keseredni, ha ok nélkül undokak velem és ilyenkor nem tudom jól előadni mi a bajom, csak menekülnék, ezért fontos, hogy kedves legyen a doki.
A fentieket miért lőtted ki?
A szükséges vizsgálatokra egyébként mindegyiknek el kell küldenie!
Ne azzal foglalkozz,hogy flegma vagy nem! Nem a lelkedet kell,hogy ápolja,hanem,hogy elküldjön a megfelelő vizsgálatokra.
Bár nekem az a véleményem,hogy egy sztk-s doki nem fog úgy állni hozzád,mint egy magán. Legalább is nálunk sem törik magukat nagyon az sztk-s orvosok. Legyen az nőgyógyász, fogorvos vagy bármi!
Szia!
Én Sikóhoz járok(igaz,magánrendelésre),de nekem a modorával sosem volt bajom,elsőre is nagyon szimpi volt.Nem tudom elképzelni,hogy flegma lenne...bár mondani lehetne,hogy jó pénzért ilyen,de pont egy olyan ember panaszkodott a flegmaságára egy fórumon,aki szintén magánban volt nála.Néha kicsit csendesebb,máskor nem...mint orvos,állítólag nagyon jó a meddőséget illetően(én nem tudom,mert említettem,más problémával járok hozzá).Szerintem próbáld meg,aztán csak nem csalódunk negatívan a hozzáállásában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!