Szerintetek tényleg bunkók voltunk?
Tudom, milyen rossz, voltam ebben a helyzetben. Volt X, a legjobb barátnőm, meg Z, egy csaj, akit rühelltem. X-szel megromlott a kapcsolatom, mert féltékeny voltam Z-re, meg egyéb olyan dolgok miatt, amiket nehéz elmagyarázni, és szappanoperába illő (nem leszbi-szerelem, ha erre gondolsz :P). Úgyhogy mi eltávolodtunk egymástól, ő meg Z-nek lett a legjobb barátnője.
Megviselt a dolog, de jobb volt így, mert nem volt féltékenykedés, hiszti, stb. Csak nálunk annyi volt az eltérés, hogy Z volt a zsarnok. Ő terrorizált engem és X-et. :D
Meg is lehetne beszélni ezt. Én is voltam így, hogy egyik barátnőm rühellte a másikat, de meg lehetett beszélni velük, hogy attól, hogy ők nem szimpatizálnak egymással, attól még rám számíthatnak és remélem én is rájuk. De vége lettmindkettőnek, mert mindenki szanaszét költözött.
23/N
Ha jól értelmeztem a legjobb barátnőddel csináltátok ezt,nem volt szép. Lehet egy ideig szórakoztató NEKTEK.
Gondolj bele te elmentél volna hozzá és ők ketten így szórakoznak veled,és tudod,hogy rajtad szórakoznak mit tettél volna? Röhögtél volna,hogy szívatnak téged.
Én sem szálltam volna be a magam szívatásába.
Ne hagyd magad befolyásolni,mert akkor bocsánatot kellett volna kérned és nem üzenetbe. Tessék elmenni hozzá és személyesen elmagyarázni a dolgokat és belátni,hogy butuska voltál mindenkivel előfordul.
Ne hagyj ilyen butaságok miatt elveszni egy barátnőt!
Sok Sikert.
Ha ilyen az állítólagos legjobb barátnő, mint amilyen te vagy, inkább ne legyenek barátaim.
Primitív óvodás baromság volt, amit csináltatok, de legalább rád ismert a másik csaj, innentől biztos jobban válogatja majd meg a barátait. Nem hiszem, hogy te közéjük fogsz tartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!