Korai lenne, ha odafigyelek a dolgokra?
16 L vagyok. Két hónapja járok a barátommal, de áthívott magához Szilveszterezni.
neki régebben voltak olyan tervei, hogy lefekszik velem, de mivel nem állok készen elvetette. Elméletileg négyen lennénk, de ez még nem biztos.
Szeretnék átmenni, anyu bele is egyezett. De a kérdésem, hogy nem korai?
Sose voltam még részeg, és amit nem akarok az nem lesz, mert erre odafigyelek, felelősségteljes vagyok, anyukám is bízik bennem.
Akkor ti is elengednétek a gyerekeiteket?
Elnézést, hogy csak most válaszolok:)
Köszönöm mindenkinek! Nem aludnék ott, mert apa értem jönne, az nem szándékom, hogy ott aludjak. SZülei nem lesznek otthon, de tudok vigyázni magamra. Anya azt mondta, hogy mivel már nagy vagyok, ha meg is történik annyit kér, hogy védekezzünk.MOndtam neki, hogy köszönöm ajó tanácsot, de biztos,hogy nem fog megtörténni mert még nem szeretném.
Amelyikőtök írta, hogy úgy érzi nem szeretnék átmenni, jól írta. Legalábbis Szilveszterezni nem. Nade ez attól függ, hogy apa elenged-e vagy sem, és elenged. Innentől kezdve pedig nem akarok hazudni a barátomnak, Őmár ezt nagyon várja, és nagyon megbízható ember, nem lehetek olyan szemét, hogy kiszúrok vele.
Köszönöm:)A szülei mégis otthon lesznek.:) Amúgy Ő nem olyan,életében egyszer volt részeg, nem cigizik, nem drogozik, és nem iszik annyit. :) Én életembe talán két kortyot ittam összvisz, szerintem figyelmes lesz mivel ott vagyok. Nagyon várja, úgyhogy szerintem nem lesz baj, de figyelni fogok nagyon.:) Köszönöm a válaszodat.:)
MIndenkinek nagyon Boldog Újévet előre is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!