Miért nem reagál az ellene irányuló dolgokra?
a srác, akiről szó van egyszerűen hagyja, hogy üssék, vissza sem szól, ha beszólnak neki. pedig nem olyan kis nyüzüge gyerek. kb. 180 centi és legalább 90 kiló, fél kézzel emelgeti a majd 15 kilós hangfalat és úgy megküldi a labdát, hogy ha az eltalál valaki, akkor annak nagyon nagy fájás lesz a vége.
ül a padon a barátaival és közben őt dobálják mindenfélével, de le sem szrja. nyakonvágják a kis 6.os patkányok még azt sem mondja, hogy "anyád!"
én elég jóban vagyok vele és párszor mondtam neki, hogy tegyen ez ellen valamit. persze nem arra akartam rávenni, hogy belezze ki őket elevenen, hanem csak arra, hogy lépjen fel ellene, kicsit csapjon oda, hogy lássák ővele nem lehet szórakozni. persze a válasz az volt, hogy NEM.
kicsit aggódom érte, mert ha így folytatja jövőre rá fognak szállni a nagyok (mert ahová megy, ott nincs túl sok barátságos egyén lásd "C" kategória), de ők nem csak beszólnak neki, hanem még más durva dolgokat is tesznek vele.
Másodiknak van igaza. Előbb-utóbb ugyanis (elvileg) megunják a molesztálást a többi fiúk, mert nincs poén abban, hogyha az áldozat nem reagál, nem csinál semmi "vicceset".
Fene se tudja, hogy működik-e tényleg, de ezt tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!