Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem reagál az ellene...

Miért nem reagál az ellene irányuló dolgokra?

Figyelt kérdés

a srác, akiről szó van egyszerűen hagyja, hogy üssék, vissza sem szól, ha beszólnak neki. pedig nem olyan kis nyüzüge gyerek. kb. 180 centi és legalább 90 kiló, fél kézzel emelgeti a majd 15 kilós hangfalat és úgy megküldi a labdát, hogy ha az eltalál valaki, akkor annak nagyon nagy fájás lesz a vége.

ül a padon a barátaival és közben őt dobálják mindenfélével, de le sem szrja. nyakonvágják a kis 6.os patkányok még azt sem mondja, hogy "anyád!"

én elég jóban vagyok vele és párszor mondtam neki, hogy tegyen ez ellen valamit. persze nem arra akartam rávenni, hogy belezze ki őket elevenen, hanem csak arra, hogy lépjen fel ellene, kicsit csapjon oda, hogy lássák ővele nem lehet szórakozni. persze a válasz az volt, hogy NEM.

kicsit aggódom érte, mert ha így folytatja jövőre rá fognak szállni a nagyok (mert ahová megy, ott nincs túl sok barátságos egyén lásd "C" kategória), de ők nem csak beszólnak neki, hanem még más durva dolgokat is tesznek vele.

2011. ápr. 13. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyet egyébként én se nagyon értem. Az iylen fiúkat tök normálisnak tartom egyébként. Szerintem jól teszi. Nálunk van egy srác, aki hát így egész nyolcadik évfolyamon szerintem a legerősebb ésmultkor foci közbe egyik gyerek elkezdte folytogatni, mert ő el akarta venni a labdát és meglökte, erre csak áll ot egyhelybe és tesi tanár ment oda h ne folytogassák és kirakta m2 2 percre.
2011. ápr. 13. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
azt hiszi így békén hagyják.
2011. ápr. 13. 21:21
 3/5 anonim válasza:
100%

Másodiknak van igaza. Előbb-utóbb ugyanis (elvileg) megunják a molesztálást a többi fiúk, mert nincs poén abban, hogyha az áldozat nem reagál, nem csinál semmi "vicceset".

Fene se tudja, hogy működik-e tényleg, de ezt tartják.

2011. ápr. 13. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne makarja hogy rosszfiúnak tűnjön. ez aranyos :D
2011. ápr. 14. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd elszakad a cérna egyszer. Én is ilyen voltam régen, aztán egyszer 7.-ben annyira kiakasztottak, hogy totál elkapott az ideg, a ügyeletes tanárnak erővel kellett leszednie az emberünkről. Kaptam érte egy osztályfőnöki rovót, de bőven megérte: onnantól felém sem szagoltak korábban naponta szívatók. Vannak, akik csak ököljoggal kontrollálhatók. És előbb-utóbb a legtürelmesebb embernél is elszakad az a bizonyos cérna.
2011. ápr. 15. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!