Mi milyen korban jó a gyerekeknél?
Figyelt kérdés
A fiú megfogja a lány kezét. Átölelik egymást, arcon puszilják egymást talán szájon. Első csók.2011. dec. 22. 21:59
1/12 anonim válasza:
kézfogás 13 puszi 14 csók 14 sex 16 nálam így volt
2/12 anonim válasza:
Kézfogás, ölelkezés, arcra puszi: akár már ovis korban is; szájrapuszi: 12-13 év; csók: 13-15.
3/12 anonim válasza:
wehhehe akkor én már erről lecsúsztam :D 16
4/12 anonim válasza:
szájra puszi, kézfogás 14-15,csók 16,szex mindenképp 17 felett
nálam mondjuk az igazi csók 17 évesen volt,szex 19 évesen
5/12 anonim válasza:
kézfogás, ölelés, arcra puszi tényleg már akár az oviban is...
szájra puszi 12-13 év
csók 13-15 év
szex 16-17 év
6/12 anonim válasza:
Nálam:
kézfogás ovi alsó
puszi ovi alsó...
szájra puszi az még nem volt..
csók 14
7/12 anonim válasza:
szájra puszi nem volt de csók igen..-.- okos vagy.
8/12 anonim válasza:
látom bántja egy-két tini szemét,hogy sztem hogyan normális,és hogy szex csak 17 felett,aki ezért lepontoz az nagyon szánalmas
9/12 anonim válasza:
Nem értem hogy egyesek miért csajoznak (kézfogás, puszi) már az oviba? Nekem eszembe se jutott. Lehet hogy azért mert a szüleim szigorúak a filmek tekintetében és akkor még azt se tudtam hogy hogy születik a gyerek stb.
10/12 anonim válasza:
Nekem:
kézfogás:15
első csók:15
szájra-arca puszi nem volt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!