Hány éves korban lehet használni a felnőtt méretű takarót gyerekeknél? 2 éves,92cm-es gyerkőcnél, szerintetek lehetne már?
Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 21:08
1/8 anonim válasza:
Én egyévesen is avval takartam a kiságyban, akkor tél volt.2 évesen már nagy ágyban aludt,gyerektakaró, most 3 éves és nagy takaró.Én is mellébújok néha és jó ha nem lóg ki a lábam.
2/8 anonim válasza:
Enyém 100 cm-s, pihe-puha a gyerektakarója, nagyon szeretjük.
Van egyébként ettől kicsit nagyobb is, a felnőtt-takarótól kisebb, mókás mese mintákkal. Előbb erre fogok áttérni, majd a nagy takaróra. A paplan most még durva szerintem neki és nehezebb ráigazgatni, hogy ne bújjon ki. A hálózsák még tökjó, éjjelre használom, most 3-4-es méretűt, de van 5-ös is, ami ha jól tudom úgy 130 cm-es gyerekre is jó.
3/8 anonim válasza:
Nekünk most 3 éves és 90x140 takarót használunk ami még nagyon sokáig jó lessz!
Az ágya is csak 70x140-es
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Ő már heverőn alszik,mert akiságyat nem türte.Hálózsákot csecsemő korában használtuk,de már 9 hósan azt se szerette.Asszem marad a felnőtt takaró vásárlás.
2009. nov. 14. 20:24
5/8 anonim válasza:
A kisfiam körülbelül 11 hónapos kora óta alszik felnőtt takaró alatt. Éjjel ugyanis együtt alszunk, így az én takaróm alatt alszunk ketten, nappal pedig szintén ugyanazzal a takaróval (az enyémmel) takarom be az alváshoz. (19 hónapos)
6/8 anonim válasza:
Lányom 2éves ,ősz óta alszik felnőtt /140x200/ takaró alatt.Nyáron nem zavart hogy kifordul a takaró alól,de most jó mert a nagy alatt simán megfordul és sokkal kevesebbet takarózik ki,nem kell felkelnem éjjel betakarni.:)
7/8 anonim válasza:
A lányom régóta felnőtt takaróval alszik!2 éves kora óta.Most 4 éves!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a többi válaszolónak is!:)Megyek holnap nagy takarót venni:)
2009. nov. 15. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!