1,5 éves korban előjöhet a gyerekeknél túlzott ragaszkodás? Vagy csak a bölcsi miatt ilyen?
Figyelt kérdés
Eddig az volt a bajom, hogy egyáltalán nem láttam rajta, hogy ragaszkodna hozzám. Mindegy volt neki, hogy kivel volt, anya, apa, nagymama, vagy nagyapa, játszóház. Elfogadott mindenkit, amikor megérkeztem szinte észre sem vett. Egy hete szokatom a bölcsibe, kb. azóta állandóan a nyakamban lóg, ölelget, alig kapok levegőt. Az apjával sem akar lenni, csak utánam sír. Semmit nem tudok tőle csinálni, még a spájzba is cipelem magammal. Talán érzi, hogy valami nagy változás jön?2011. ápr. 8. 12:10
1/4 anonim válasza:
Tutira a bölcsi miatt van, nálunk detto ugyanez volt. Ősszel kezdte a bölcsit, és azóta tök anyás. Régen egyáltalán nem volt az - ahogy te is írtad.
Nem tudom, milyen viselkedéssel tudnám normális mederbe vezetni a dolgokat, mert nálunk sajnos az alvás rovására is megy a szitu. :(
2/4 anonim válasza:
Másfél évesen van szeparációs szorongás amúgy is, de erre csak rásegített szerintem a bölcsi.
3/4 A kérdező kommentje:
És mi a megoldás? Hagyjam lógni a nyakamban? Mert azért néhány perc után leszakad a derekam a 12 kilójától. Nem tudok vele lenni minden percben, kaját kell csinálni, stb...
2011. ápr. 8. 13:41
4/4 anonim válasza:
2 évesem is rajtam lóg amióta bölcsis. Még a WC-re is jön velem. De már kezd visszatérni a dolog kerékvágásba. 1,5 hónapja jár. Így mindent együtt csináltunk.Eleinte a fürdő,meg a WC ajtót nem is csukhattam magamra, még akkor se ha apa itthon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!