Kamaszok, ti iskolában amikor dolgozat van szoktatok csalni, puskázni közben?
Sziasztok!
Én történelmet oktattok és nálam még senki nem puskázott , állandóan járkálok, így kiküszöbölöm ezt a lehetőséget. A padokat végig nézem, röpdolgozat előtt, hogy van-e rajta valami, a padokban semmi nem lehet,az az asztalon sem. Mindenki elővehet akármennyi tollat, de tolltartó nem lehet a padon. Egyszer egy gyerek olyan volt mint ,ha kezére írt valamit. Mondtam neki, hogy mutasd a kezedet, nagy lazán megmutatta semmi nem volt rajta, a gyerek mondta " Tanárbácsi nem bízik bennem?" Én válaszoltam, de csak van egy jó mondás:
"A bizalom jó dolog, de az ellenőrzés még jobb"
Vlagyimir Iljics Lenin.
Így szerintem senki nem puskázik.
én szinte majdnem mindig szoktam az egész osztály szokott és nem nagyon veszik észre
12/l 6.o
Naná :D De nem kifejezetten puskázni ( néha azt is )
Haném a barátokkal megbeszéljuk vagy ilyesmi :)
Kitaláltunk jeleket is hogy segítség kell :)
így oldjuk mi meg.. XD :))
Én az általánosban technikán puskáztam rendszeresen,de mást tantárgyból nem.Most a gimibe pedig egyszer éneken fordult elő,hogy használtam a puskámat,azon kívül még egyszer írtam irodalomra és törire,de nem használtam őket.
15/L 9.osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!