Kamasz lányok/fiúk! Titeket zaklatnak az iskolában a romák?
Szoktak. A tanárok nem mernek semmit csinálni, úgyhogy aki teheti az eljön a suliból.:) pl. én is.:D
13/L
Én már ifiú vagyok ugyan, nem kamasz, de kamasz koromban egy kis szabolcsi faluban laktam. Lány vagyok.
60% cigány, 40% magyar. Gondolhatod.
Elég sokat piszkáltak, de az én taktikám a "levegőnek nézés volt".
Anyukámat (kistesimmal volt) a suli előtt biciklistül belökte egy cigányasszony az árokba, mondván: "Vidd arrébb a nagy segged!!"
Na, akkor költöztünk át Csongrádba.
Hát.
Nálunk a városban 3 általános iskola van, a 3. közül elvileg a miénk a 2. legjobb tanulás szempontjából, mégis az összes ci.."romát" a mi sulinkba raknak, igaz, nekik külön osztályuk van + velük egy osztályba járnak akik szellemileg elmaradottak. Meg mostmár az estisek is a mi sulinkba fognak járni...
Sokan vannak eléggé, de úgy különösebben nem zaklatnak. Fogdossák a seggünket, meg jönnek a b.sználak, stb beszólások, de minden kimerül kb ennyiben. De ezt a nem cigók is csinálják...
Az ofőnk az eléggé temperamentumos, ha többször panaszkodunk valamelyikre, akkor azt mindig megfenyegeti, hogy álljon le mert feljelenti s rendőrségen. xD És akkor általában leállnak [egy ideig]
14/L 8.o
Nem nemigazán..de volt már rá azért példa..néha visszaszóltam,de inkább levegőnek néztem őket.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!