Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lányok/fiúk! Titeket...

Kamasz lányok/fiúk! Titeket zaklatnak az iskolában a romák?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogyan léptek fel ellne, vagy hogyan lépnek fel ellene a tanárok?
2011. aug. 23. 14:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Engem nem zavarnak.
2011. aug. 23. 14:40
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Tanárok sehogy :) Szoktak próbálkozni de elkalapáljuk őket általában aztán jön a fél család akkor gáz van :D
2011. aug. 23. 14:45
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

Szoktak. A tanárok nem mernek semmit csinálni, úgyhogy aki teheti az eljön a suliból.:) pl. én is.:D

13/L

2011. aug. 23. 14:49
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

Én már ifiú vagyok ugyan, nem kamasz, de kamasz koromban egy kis szabolcsi faluban laktam. Lány vagyok.

60% cigány, 40% magyar. Gondolhatod.

Elég sokat piszkáltak, de az én taktikám a "levegőnek nézés volt".

Anyukámat (kistesimmal volt) a suli előtt biciklistül belökte egy cigányasszony az árokba, mondván: "Vidd arrébb a nagy segged!!"

Na, akkor költöztünk át Csongrádba.

2011. aug. 23. 14:51
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
előző, te most fiú vagy vagy lány?
2011. aug. 23. 14:56
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
Lány vagyok, ifjú akart lenni. :) 23 vagyok, na. :)
2011. aug. 23. 15:02
 7/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem, mert olyan a sulink, hogy nem járhat oda bárki. Nem írom le, hogy miért, meg hogy van ez, mert nem szeretnék olyan válaszokat kapni, hogy ne vágjak fel, meg hogy muszáj volt-e leírni. Tavaly járt hozzánk egyetlen roma fiú néhány hónapig, de ő nagyon jófej volt és rendes, bátyám osztálytársa volt és haverok voltak. Egyébként ha zaklatna valaki, akkor mindegy, hogy fehér, vagy nem fehér, úgy pofánvágnám, hogy soha többet hozzám se szólna. Voltam már hasonló helyzetben, csak nem romával, de ez van, én ilyen harcias lány vagyok. Meg olyan vagyok, hogy vagy annyira láthatatlan vagyok, hogy fel se tűnök senkinek se, vagy olyan a megjelenésem, hogy senki se merne cseszegetni. :D A tanárok sehogy se lépnének fel ellene, mert mint írtam, nem olyan az iskolánk, hogy bárkit csak úgy felvesznek.
2011. aug. 23. 15:34
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem, elkerültem őket nagy ívben ha tudtam most meg nem sokat járok iskolába mert sokat gyakorlaton vagyok na mindegy. Pedig egy elég rossz nevű iskolába (Csongrád megyében :-)) járok bár most stagnál ez a rossz hírnév :D
2011. aug. 23. 17:16
 9/18 anonim ***** válasza:
73%

Hát.

Nálunk a városban 3 általános iskola van, a 3. közül elvileg a miénk a 2. legjobb tanulás szempontjából, mégis az összes ci.."romát" a mi sulinkba raknak, igaz, nekik külön osztályuk van + velük egy osztályba járnak akik szellemileg elmaradottak. Meg mostmár az estisek is a mi sulinkba fognak járni...

Sokan vannak eléggé, de úgy különösebben nem zaklatnak. Fogdossák a seggünket, meg jönnek a b.sználak, stb beszólások, de minden kimerül kb ennyiben. De ezt a nem cigók is csinálják...

Az ofőnk az eléggé temperamentumos, ha többször panaszkodunk valamelyikre, akkor azt mindig megfenyegeti, hogy álljon le mert feljelenti s rendőrségen. xD És akkor általában leállnak [egy ideig]

14/L 8.o

2011. aug. 23. 18:20
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

Nem nemigazán..de volt már rá azért példa..néha visszaszóltam,de inkább levegőnek néztem őket.

14/L

2011. aug. 23. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!