Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lányok/fiúk! Titeket...

Kamasz lányok/fiúk! Titeket zaklatnak az iskolában a romák?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogyan léptek fel ellne, vagy hogyan lépnek fel ellene a tanárok?
2011. aug. 23. 14:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Szoktak de akkor fogdosnak, beszólogatnak, ütögetnek. Ha szólunk a tanároknak azok csak rájuk szólnak és ennyi. De nem szoktunk szólni, általában(ha nem hagynak békén) visszaütünk(elég erőset) de csak egy ideig hagynak, majd kezdődik minden előröl.12/L
2011. aug. 23. 18:33
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem mert a sullinkba nem járnak romák.
2011. aug. 23. 18:57
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem, mivel nincsenek, illetve aki az (egy fiút tudok), az meg normális. Az általános iskolám jó környéken volt, utána pedig erős gimibe mentem.
2011. aug. 23. 22:43
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Egy csaj az egész osztályt zaklatja valami szarral. Egyszer három kicsit barna bőrű, és egy arab-magyar félvér osztálytársamat lecigányozta. Engem meg egyszer elkezdett verni a lépcsőn!!! Szóltam a fontoskodó napközis tanárnak, és a csaj zúzott az igazgatóiba. :D
2011. aug. 23. 23:01
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Az osztályomban szerencsére nincs egy sem(ritkaság az ilyen), viszont a suliban - ahol eddig kimondottam kevés volt - sajnos kezdenek egyre többen lenni :S
2011. aug. 24. 00:14
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Szerencsére a mi sulinkban csak 2-3 van de azok is normálisak.
2011. aug. 24. 05:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem a suliba volt hanem az utcán:bnőmmel megálltunk a gyógyszertár előtt mert vártuk bnőm anyját aki bent volt. Arra jön egy nálam kb egy fejjel alacsonyabb cigó csaj és megfogja a fenkem. O_o én meg csak nézek rá lekezelően ő meg kinyujtja rám a nyelvét. Mikor kijön azt mondja mit pattogok én neki. Én meg csak nézek rá,mondom neki én nem vok leszbi. -.-Erre beszólt még vmit h én különbnek érzem magam vagy mi de utána már nem válaszoltunk neki. ja meg cigó fiúk nyomultak már rám egy párszor de leráztam őket. Tudjátok ilyen:van barátod,hány éves vagy?Nem lehet köztünk vmi? tipusú kérdések.

L/15

2011. aug. 24. 09:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

volt rá példa, hogy rámszállt 1 , de csak 1 napig tartott, szóval megúsztam xD

13L

2011. szept. 6. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!