Mit lehet kezdeni egy bulifüggő gyerekkel?
Tiszteletlenül beszél velem néha,nem csinálja meg amit kérek,és akkor engedjem el? Hétfőn volt ennek egy előtörténete,összevesztünk nem engedtem el táncra,elkéreckedett egy órára sétálni,ehelyett hazajött 3 órával később éjszaka. Hívtuk de nem vette fel,én meg aggódtam érte,mert nem mondta,hogy hova ment,és egymás után hallottam a szirénázó mentőket!Melyik Anya nem aggódná magát halálra?
Bulizni azért engedem,mert olyan helyre jár,ahol tudom,hogy nagyon sok barátja van,mindig hazakísérik onnan,nem kell belépőt fizetni( bár ha kellene is engedném,minden hétvégére kap 2000 ft-ot,amit be kell osztania,bár így is elfogy mindig!) és a hely tulajáékkal is jóba van!Nem eshet ott baja!
Most ne haragudj meg, de hogy kéred, hogy jól tanuljon, ha tőled nem tanulhat meg helyesen írni? Elkéredzkedni, azaz dz-vel kellene a szót írni. Tudom, hogy nem ez a lényeg most, csak szemet szúrt, ne hagyhattam ki.
A kérdéshez vissza: ahelyett, hogy itt írogatsz nekünk, menj már a lányodhoz, légy szíves! Hadd legyen már édesanyja, aki megvigasztalja, hogy legalább azt érezhesse, hogy érte büntettél, és nem ellene. Nagyon kamasz, nem úgy látja a világot, ahogy te.
Istenem,egy hibát ejtettem,figyelmetlenségből,és sietségből.Bocsáss meg!
Miután nem engedtük el,közölte velem,hogy, "te nem ilyen vagy!" és ránk vágta az ajtót. Majd rájön,hogy hisztivel nem ér el semmit,most már kár sírnia, 23:00 óra van.Azt várja,hogy most meggondolom magam,és elengedem?
Pontosan azt mondta, amit vártam az eddigi leírásod alapján: TE NEM ILYEN VOLTÁL EDDIG. Látod, nem ehhez szoktattad, most bocsánat, de leírom: gec@ség hirtelen 180 fokos fordulatot venned, mert nagyon összezavarodik. Azt hitte, hogy támogatod azt, ami neki ennyire fontos: hogy hétvégén kikapcsolódjon a barátaival.
Ha úgy látod, hogy tanult belőle, akkor szerintem igen, engedd el erre a biztonságos helyre, ha jónak látod.
A sírás nem feltétlenül taktika jellegű. Sőt...
Az eszedbe sem jut, hogy szomorú??
Igen, szomorú.
Mi olyan hihetetlen ezen? Most komolyan nem értelek. Egy laza jó fej anyukának tűnsz, de közben nem érted miért sír a lányod?
Ne szivass már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!