Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet kezdeni egy bulifügg...

Mit lehet kezdeni egy bulifüggő gyerekkel?

Figyelt kérdés
A drága kislányom most a szobájában bőg,mert talán először nem engedtem el bulizni.Tepert ma nagyon,de akkor sem engedtem el!
2011. okt. 21. 22:07
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Hát, én sajnálom a lányodat..

Ha a jövő héten nem csinálja meg, akkor majd akkor nem mehet.

Minek jósolod meg előre, hogy nem fogja megcsinálni?

Ha hulla részegre itta volna magát,akkor érteném a problémád, de elmosogatott..

2011. okt. 21. 22:37
 22/51 anonim ***** válasza:
64%

Na igen,nagyon megaláztad a barátnője előtt.

Tudom, hogy most le fognak pontozni, de én a mosogatást sem várnám el a gyerekemtől, az az én dolgom.. az iskolába sem ül be helyette senki, neki meg az a dolga.

2011. okt. 21. 22:38
 23/51 anonim ***** válasza:
Legalább menj már utána megvigasztalni!!!!!!!!! 22:36 voltam, és 26 éves nő.
2011. okt. 21. 22:39
 24/51 anonim ***** válasza:

Hát bocs, de ez így szerintem s hülyeség volt. Eddig megszokta, hogy elmehetett, és akkor most leégeted a barátnője előtt. Hát bocs, de ettől tuti nem fog elmosogatni.

Ráadásul írtad, hogy most elmosogatott - a jó irányú változást nem büntetni kéne szerintem. Így most mit von le? Elmosogatott - megbüntetted. Megérte neki elmosogatni? Nem!

És eleve a rosszat feltételezed, hogy legközelebb úgyse fogja megcsinálni.

Következetlen vagy. HAgytad, hogy elszaladjon vele a ló 15 évesen (szerintem is akkor sok a minden hétvége) és most utólag, minden logikus indok nélkül akarsz bekeményíteni, ráadásul ami különösen súlyos ebben a korban, hogy a barátok előtt.

2011. okt. 21. 22:41
 25/51 A kérdező kommentje:
Nem vagyok álszent!Ilyen idősen én kollégista voltam,és én is buliztam!Bár nekem 22:00 órára mindig otthon kellett lennem ennyi idősen! Nem a barátnője előtt beszéltünk,a mi szobánkba jött át könyörögni!Megmondtam már szerdán,hogy nem mehet sehova! Ráadásul a héten suliba se volt,mert megvolt fázva kicsit,illetve az iskolájukban fűtés sem volt,így az orvos adott igazolást a hétre!Az is megesett már,hogy részegen jött haza! De nem gyenge iskolába jár,hétvégére ha ő buliban érzi jól magát,hát Istenem.
2011. okt. 21. 22:42
 26/51 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem helyén való a hétvégenkénti bulizás.

Viszont a kérdés miértjét nem értem.

2011. okt. 21. 22:43
 27/51 A kérdező kommentje:

ma 22:38:

Én is beültem ennyi idősen iskolába,és az otthoni házimunkát is megcsináltam,mert muszáj volt!

2011. okt. 21. 22:44
 28/51 anonim ***** válasza:
Nem értelek akkor se... Akkor fektessetek le valami szabályt, hogy pl. "akkor mehet el, ha ezt és ezt megcsinálja, és nem beteg". És akkor ehhez tartsd magad. Mert ezek szerint most váratlanul érte a szülői szigor, hiszen máskor laza szoktál lenni. Én is azt mondom, hogy legalább beszélgess vele, ne bőgjön már szerencsétlen.
2011. okt. 21. 22:45
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez a baj, hogy a saját sérelmeidet vered el rajta!! Nem akarnál esetleg jobbat NEKI, mint MAGADNAK akartál volna? Ez lenne az igazi szeretet!

És hogy lásd, hogy nem a levegőbe beszélek, elmondom neked, hogy az én drága jó édesanyámnak se potyogott minden a levegőből gyerekkorában, sőt az egész élete se úgy alakult, ahogy éppen lehetett volna. Őt nem engedték továbbtanulni, nekem mégis fizetett egyetemet, kettőt is, őt is befogták dolgozni, nekem mégsem kellett csinálnom házimunkát gyerekként, kamaszként, csak már felnőttként (20-on túl), neki elég kevés és nem túl változatos ennivaló jutott kamaszkorában, nekem egész életemben a legfinomabb dolgokat vette, és ha azt akartam, hogy ő is egyen, csak belekóstolt, de mindenképp nekem hagyta, szóval áldja meg a JóIsten milliószorosan, mert ilyen egy igazi ANYASZÍV, ami egész életemben ott lesz velem, mint egy védőpáncél!

2011. okt. 21. 22:49
 30/51 anonim ***** válasza:
54%

A 61%-ossal egyetértek.

Azért mert nálam úgy volt, még másnál nem kell úgy legyen.

2011. okt. 21. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!