Mit lehet kezdeni egy bulifüggő gyerekkel?
épp fordítva kéne.nyáron bulizni többet.
évközben meg néha.de kevesebbet.
Semmi logikája nincs a tetteidnek.
Most megtette és nem engeded. Ezek után én a kisujjamat sem mozdítanám, semmi olyat nem tennék, ami neked jó.
Ha olyan lázadó kamasz a lányod, amilyen én voltam, akkor erre készülhetsz és kezdődik az utálkozás és a harc és talán évekig nem is beszéltek majd.
Persze azért ehhez súlyosabb ellentét kell és mélyebb harag, de erről nem írtál, így akár benne is lehet a pakliban.
Érdekes, ha a lány írna, hogy 15 éves, nem engedik el buliba, mit tegyen, akkor mindenki lehurrogná, hogy miért akar ennyi idősen bulizni.
Szerintem a többség ide csak szórakozni jár.
Utolsó, miért te nem szórakozni jársz ide?
Elég rossz lehet hivatásnak tekinteni egy anonim oldalt :)
Kedves kerdezo, TE voltal az, aki hibazott, mivel mar korabban kellett volna befogni a lanyodat, hogy vegezzen el bizonyos munkakat otthon, es ha elvegezte, elmehet pl. A masik, hogy eddig minden szo nelkul elengedted, es most lettel szigoru, sot a baratnoje elott megalaztad a lanyodat, mivel a lanyod most igy erezz!
Egyebkent korainak tartom azt, hogy egy 15 eves gyermeknek szorakozni kelljen minden hetvegen pl.
15 évesen így elengeded bulizni??? o.O
Az elején kellett volna nemet mondani, vagy feltételhez kötni a bulizást. Most már sajnálhatod......
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!