Mivan ezzel a gyerekkel?
Vannak ilyen emberek,nekem bátyámilyen,egyik pillanatról a másikra megváltozik a hangulata..néha nekem is.
Amúgy mindegy,hogy lány vagy fiú az illető.
Ezt elkel fogadni és megpróbálni alkalmazkodni hozzá,de ez nehéz,főleg egy nyugodtabb embernek,én már tudom kezelni a kitüréseit,de sokan csak bámulva nézik ,hogy most mivan?az előbb még röhögött,de ő akar rajta változatni és segítek neki..apám is ilyen,de ő észre se veszi..
Beszélj vele,hogy veled volt-e a baj vagy most mivan?:D
13,5 éves kisvárosi fiú
Basszameg olvasni tudtok??
Amúgy meg nem tudom..biztos a szüleivel veszekedett.. De nem veled volt baja, csak felhúzták az agyát, és ilyenkor azon csattan az ostor, aki segíteni szeretne.. :// Majd beszélgess vele ;) 13L
"13,5 éves kisvárosi fiú
Basszameg olvasni tudtok??
Amúgy meg nem tudom..biztos a szüleivel veszekedett.. De nem veled volt baja, csak felhúzták az agyát, és ilyenkor azon csattan az ostor, aki segíteni szeretne.. :// Majd beszélgess vele ;) 13L
te mekkora okos vagy baz.eg... Csak hülyülnek avval, hogy terhes, te nagyon ész -.-"
Kérdező: 13 évesen szerintem elég baj, hogy "benyitott mikor öltöztél, de nem mintha nem láttátok már volna egymást meztelenül"
Lány vagy, vagy fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!