Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivan ezzel a gyerekkel?

Mivan ezzel a gyerekkel?

Figyelt kérdés
13,5 éves kisvárosi fiú,tegnap ott aludtam az egyik oszttársamnál/barátomnál,tök jól elhülyültünk egész este...gépeztük,játszottunk,meg videókat néztünk a neten.Egy tök jó kis ottalvásnak indult,alsógatyában voltunk este,pizzát ettünk,telefon betyárkodtunk,meg mindenféle hülyeséget csináltunk,de reggel meg tiszta hülye volt,állandóan idegeskedett,meg kapkodott,be is nyitott miközben öltöztem(nem mintha még nem láttuk volna egymást meztelenül,nah de ez mind1 is...a lényeg h nagyon felkapta magát vmin,és szinte elzavart,meg is kérdeztem h mi a baj,de azt mondta h semmi,meg elvoltunk egész este,de reggel az öccsével is ordibált,pedig sose szokott,mintha ilyen hangulat-ember lenne,vagy mi,de állandóan változik a hangulata,vki nem tudja h mitől lehet ez?
2010. dec. 24. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
fáradt volt.:'D
2010. dec. 24. 11:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2010. dec. 24. 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Kamasz, majd elmúlik.
2010. dec. 24. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen emberek,nekem bátyámilyen,egyik pillanatról a másikra megváltozik a hangulata..néha nekem is.

Amúgy mindegy,hogy lány vagy fiú az illető.

Ezt elkel fogadni és megpróbálni alkalmazkodni hozzá,de ez nehéz,főleg egy nyugodtabb embernek,én már tudom kezelni a kitüréseit,de sokan csak bámulva nézik ,hogy most mivan?az előbb még röhögött,de ő akar rajta változatni és segítek neki..apám is ilyen,de ő észre se veszi..

Beszélj vele,hogy veled volt-e a baj vagy most mivan?:D

2010. dec. 24. 15:03
 5/11 anonim válasza:
59%
terhes
2010. dec. 24. 23:31
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
szerintem is terhes:S
2010. dec. 24. 23:40
 7/11 anonim válasza:
67%
Jah jah...100 hogy terhes!!
2010. dec. 25. 00:50
 8/11 anonim ***** válasza:

13,5 éves kisvárosi fiú

Basszameg olvasni tudtok??

Amúgy meg nem tudom..biztos a szüleivel veszekedett.. De nem veled volt baja, csak felhúzták az agyát, és ilyenkor azon csattan az ostor, aki segíteni szeretne.. :// Majd beszélgess vele ;) 13L

2010. dec. 26. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
ha fiú vagy akkor búza vagy.legalább egy ágyban?
2010. dec. 26. 20:15
 10/11 anonim ***** válasza:

"13,5 éves kisvárosi fiú

Basszameg olvasni tudtok??

Amúgy meg nem tudom..biztos a szüleivel veszekedett.. De nem veled volt baja, csak felhúzták az agyát, és ilyenkor azon csattan az ostor, aki segíteni szeretne.. :// Majd beszélgess vele ;) 13L

te mekkora okos vagy baz.eg... Csak hülyülnek avval, hogy terhes, te nagyon ész -.-"

Kérdező: 13 évesen szerintem elég baj, hogy "benyitott mikor öltöztél, de nem mintha nem láttátok már volna egymást meztelenül"

Lány vagy, vagy fiú?

2010. dec. 27. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!