Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A közösségi oldalakon csak...

A közösségi oldalakon csak azokat jelölitek be, akiket személyesen ismertek, vagy legalább egyszer beszéltetek vele, vagy kedvenceiteket is, akiket még soha nem láttatok élőben?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 11:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem a facebookon a 250 ismerősöm fele nemolyan híres bandákban játszó zenész. nekem nagy kedvenceim, és alkalomadtán beszélgetek is velük.
2011. okt. 13. 19:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Az énekeseket, "sztárokat", színészeket meg bárkit akit még ide sorolhatunk nem szoktam bejelölni. Viszont olyan embereket akikkel együtt buliztam/táborban/egy évfolyamra járunk azokat általában bejelölöm. Igaz nem vagyunk barátok és lehet sok emberrel köszönő viszonyban sem, de ismerem. Ha a világ másik végére mennék és szembe jönne velem pl. egyik évfolyamtársam akkor és ott simán elbeszélgetnék vele hiszen már ismertem. Számomra ezt jelenti az ismerős kifejezés, hogy lehet nem a legközelebbi barátom de nem is egy vadidegen.
2011. okt. 13. 19:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 14. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.