Hogyan beszéltétek meg a párotokkal hogy babát akartok?
Hogyan következtetek rá?Mit szólt?Hogy állt hozzá?Volt saját lakásotok?Hitel?és hasonló...Hány évesek voltatok?Mióta voltatok 1ütt akkor?
Csak úgy érdekel hogy kinek a párja hogy fogadta a dolgot.
Mi már egy hónap után összeköltöztünk,akkor volt 11 éves a lányom.Építkeztünk fél év után,és rá még fél év együttélés után döntöttünk hogy jöhet a baba.Ő is szerette volna.3 hónapra rá már terhes voltam,és most 3 éves a kicsikénk,és ikrekkel vagyok várandós.Nekem Ő a tökéletes férfi,sokkal jobb a mostani kapcsolatom,mint a volt házasságom,nagyon szeretem.
36/N
én 33 vagyok, a párom 35, 1 éves a babánk
mi már 10 éve együtt vagyunk, de csak 5 év után költöztünk össze a körülmények miatt
saját lakásunk van (az én szüleim sajnos meghaltak, örököltem) hitelünk nincs
már több éve dolgoztam az egyetem elvégzése után, és én már vágytam babára, és én mondtam a páromnak, hogy csináljunk babát :) ő meg belement, de annyira nem volt komoly az elhatározás, nem beszéltünk meg részleteket, csak egyszer nem védekeztünk, és öszejött a baba :)
amikor nem védekeztünk, én utána megnéztem a naptárt, és láttam, hogy pont félidőben vagyok, és rögtön arra gondoltam, hogy ebből még baba is lehet, aztán lett is :D
(szóval én azt is tudom hogy melyik napon fogant)
amikor elmaradt a vérzésem, vettem egy tesztet, reggel 5-kor már nem bírtam magammal, megcsináltam, pozitív lett, és felkeltettem a páromat, aki kicsit beijedt, hogy most mi lesz :)
azóta 1 éves a kisfiúnk, és a világon mindennél jobban imádjuk!
5éve vagyunk együtt, ebből 2 éve házasságban. Építkeztünk hitelből, egy éve költöztünk be. Azóta próbálkozunk de semmi sajna. Ő már régebb óta szerette volna, de én csak a költözés után. Anyukáméknál laktunk a kisszobába.
Azt hittem ez "könnyebben fog menni".
Szeptemberre van időpontunk a meddőségibe.:-(((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!