Komolyan mondom már élni sincs kedvem. Mit tegyek?
én is szeretem a rockot,aki meg emiatt cseszeget,az arra sem méltó,hogy egyáltalán meghalld,hogy ilyeneket szólogat be...
pff...hát legyenek boldogok akkor David Guettával,Pitbullal meg a többi ilyen foszenével
mondjuk David Guettáak vannak jó számai is,bár amiket mostanában adnak a viván...hát az szerintem elég ergya
arról a srácról meg annyit,hogy egy kis po:cs
nekem is vannak ilyen kis álszent,kétszínű ismerőseim...pl egy gyerek azt terjesztgeti rólam a suliban,hogy mindenki utáljon,mert milyen ronda vagyok,meg minden,és egy osztálytársával régebben tök jól kijöttünk,együtt jártunk haza,akkor normálisan el tudtunk beszélgetni,utána amikor ott voltak a barátai,már beszólogatott ...ez annyira szánalmas
14l
Nincs önbizalmad?
Tegyél érte, h legyen..sportolj,diétázz,foglalkozz a külsőddel,legyél igényes magadra.. Ne a csodára várj,hanem tegyél azért, h szép legyél !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!