A betépve az egy dolgot jelent, füvet szívott... Alkoholos állapotra nem mondjuk, hogy betépve. Az asztalra sem mondjuk, hogy szék.
2011. okt. 2. 12:02
12/23 anonim válasza:
viccesek vagytok.
lavór, algópirin? :D
minden este betépek.
2011. okt. 2. 12:07
13/23 anonim válasza:
Ja, előző, erről beszéltem én is. :D A herointól, attól lehet hányni... De egy spanglitól tuti, hogy nem fog!
2011. okt. 2. 12:32
14/23 anonim válasza:
Szerintem elég szánalmas, hogy minden este betépsz...na mindegy, a te életed, kedves kommentelő.
Amúgy a fiammal nem tudom, mit csinálnék, ha egyszer így állítana be...Valószínűleg zuhany alá raknám, aztán be az ágyba, és másnap reggel megkérdezném, hogy akkor most hogy is volt ez...
2011. okt. 2. 15:15
15/23 anonim válasza:
2pofon maly Zuhany alá és ágyba. Reggel is kapna 2pofont és megkérdezném tudja e hogy miért kapta. Aztán egy hosszú beszélgetés. Valószinüleg büntetés amíg nem látom rajta igazán hogy megjött az esze.
2011. okt. 2. 23:00
16/23 anonim válasza:
2gyerekem van emígy. Fiatalon én is füveztem párszor de azér van mindennek határa. Így nem szabad hazamenni. Utolsó voltam
2011. okt. 2. 23:01
17/23 son of satan válasza:
Akkor a jó példáért nem kell a szomszédba menniük..........................
2011. okt. 2. 23:34
18/23 anonim válasza:
Kérdező!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Írj már Te is , hogy mi volt, mi történt, mit csináltál?
2011. okt. 3. 10:45
19/23 anonim válasza:
23:34 Akkor a jó példáért nem kell a szomszédba menniük......
Fiatal korában mindenki követ el hibákat. Igen én is füveztem párszor bulikon. Max 5ször gimnazista éveim alatt. De ettől jó anya vagyok. És ezzel nem dicsekedtem a gyerekeimnek de nem is szégyenlem. Ahogy mondják " fiatalság bolondság "
2011. okt. 3. 15:27
20/23 anonim válasza:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:22
Hogy lettél drogfüggő? Még ki se próbáltam a füvet, de ezek után nem is nagyon merem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!