Engednétek a12-13-14éves lányotoknak, hogy sminkeljen és körömlakkozzon? Meg hogy hajatmosson 3 naponta? Ha te vagy a tini akkor neked mennyire engedik ezeket? És mennyire szeretnétek? Suliidőben és nyáron mennyire engeditek/engednek "csavarogni"?
Hajat annyiszor mos, ahányszor csak akar, inkább sűrűbben, mint kevesebbszer.
Smink nem érdekel, nem hiszem, hogy kellene, de ha így érzi jól magát? majd kinövi, én nem hadakoznék vele.
Nyáron szabadon csavaroghat, suliidőben jöjjön haza a suliból, otthonról mehet, ha tanult vagy hívják a haverok, moziba vagy hasonló. csak érjen haza emberi időben.
19:13-as jó neked hogy csak 5-6 naponta kell mosnod.
Nekem nagyon hamar zsírosodik a hajam ezért általában 3 naponta szoktam mosni. Ha minden napos sampont használsz akkor nem károsítja hajat, ezek kíméletesebbek.
Körömlakkot iskola időben nem használok mert suliba nem engedik és van olyan tanár aki vágignézi hogy ki van-e festve. Máskor halvány színeket: rózsaszín, gyöngyház, barackszín-t szoktam használni. Anyum simán megengedi, nemértem mi olyan nagy durranás.
Sminket természetesen(!) nem használok. Max. szájfényt iskolai bulikon. Erről még nemkérdeztem, majd ha eljön az ideje. ;-)
Csavargás. Attól függ kivel. Ha azzal a barátnőmmel akivel szinte együtt születünk (születésünk óta barátok vagyunk) akkor vele/náluk tovább is.
Ha olyan b.nőm-mel akit nem annyira ismer akkor 6-ig. Őt 8-ig szokták. Strandra ritkán engednek el egyedül. Ha barátnőm szüleri is ott vannak persze kienged.
12/L (hamarosan 13) (6.o.)
14 éves vagyok és én is 6osztályosba járok (:
Sminkelni is engednek bármit, és a körömlakkból is jöhet minden.
Suliidőben általában 8-ra érek haza, (az otthonunktól 30.km.-re van a suli.)
Nyáron pedig bármeddig.
Hétvégén párommal (1,5 éve vagyunk együtt) engedik hogy aludjak.
14/L
Nekem anyukám nem szól bele ilyen dolgokba. Már 12 éves korom óta sminkelek : spirál, szemceruza, szájfény. Hajat én 5 naponta szoktam mosni, mert minél gyakrabban mosok hajat annál jobban zsírosodik. :) Csavarogni hétvégente max. 12 hétköznap meg max. 9. Ezekért cserébe sokat segítek otthon és majdnem kitűnő tanuló vagyok. Szerintem ez így viszonylag korrekt. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!