Ez manapság a menő Cigi drog pia?
Figyelt kérdés
Cigi pia orrba szályba 10-13 évesen első szex drogok
én 14 éves vagyok csak a cigit próbáltam ki 1 szál volt össz
a pia meg úgy van ha megyek haverokkal "kocsmázni" megiszok 1 üveggel és utána csak beszélgeteka tobbiekkel(szűz vagyok még)
14/F
2009. ápr. 19. 21:21
11/24 A kérdező kommentje:
tegnap 18:58 én szüleim is elváltak
2009. ápr. 21. 15:09
12/24 A kérdező kommentje:
14:44 es nem aggódok a szüzességem miatt nyugi:)
2009. ápr. 21. 15:14
13/24 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, csaj! Szerintem is szánalmas, hogy a kamaszok ezzel menőznek, miközben ez totál gáz. Én is csak inni szoktam,BULIBAN, de sose voltam még taccsrészeg!
14/24 anonim válasza:
Na igen,lehet hogy a Te szüleid is elváltak.De attól Te is cigizel,piálsz,sőt hót részegen kerülsz haza és esetleg még drogozol is???Nem tudom,de sszerintem azért nem...már ilyenkor is tudni kell hol a határ anélkül h a szülők mondják meg!
15/24 A kérdező kommentje:
14:26 nem szokásom egyiket se
2009. ápr. 25. 11:31
16/24 anonim válasza:
A mai fiatalok isznak meg cigiznek meg stb. 10 év mulva meg majd mind nyafog hogy a tüdörákbol nemtudnak kigyogyulni...ennyi
17/24 anonim válasza:
Nyugi, nem csak manapság ilyenek. Régészek találtak olyan ókori vagy középkori szöveget, ahol leírják, hogy ezek a mai fiatalok tiszteletlenek, züllöttek stb. A probléma tehát nem újkeletű...
18/24 anonim válasza:
menő, vagy nem menő, kit és mér zavar, hogy ki, hogy rontja el az életét????????????
19/24 anonim válasza:
16 éves vagyok és a környezetemben is sok "az imént említett" ember van. Én jó nevelést kaptam és normális baráti társaságom van. Nagyon megvetjük az ilyen elzüllött embereket. Ne tartozz hozzájuk,később nagyon megbánod. Később is ráérsz az ilyen dolgokra. Manapság túl hamar felnőnek a gyerekek, vagyis azt hiszik magukról.
20/24 anonim válasza:
Ez furcsa.. en 16 eves vagyok, 3 és fél éve dohanyzok.. miota apu elkoltozott. Anyu szerintem tudja, mert tobbszor buktam le vele, tobbszor voltam emiatt buntetesbe, rendszeresen ongyujtokat talal a zsebemben es nem szol semmit. 14 evesen vesztettem el a szuzessegemet, akkor onszantambol, viszont utana rendszeresen megeroszakolt a parom... akkor abban az idoszakban drogoztam is. Es nekem ezek a dolgok segitettek abban, hogy most anyuval mindent meg tudjak beszelni es felelosegteljesen tudjak gondolkozni. A cigit nem tudom letenni, de nem vagyok lancdohanyos. Inni meg csak akkor iszok amikor megyunk valahova bulizni, es ezalatt nem discokat ertek, mert utalom az ilyen jellegu szorakozohelyeket, kizarolag hazibuliba jarok barati tarsasagba vagy Zold pardonba anyuval, mert egy a zenei izlesunk es halistennek olyan edesanyam van akivel aztan lehet tombolni:) Mindenesetre mar nem drogozok, es nem hianyzik az eletembol. Szerintem mindenki kiprobalja, es eldonti kell-e neki vagy sem. Nopersze nem kell heronizoni, szipuzni, tablettakat szedni, LSDzni, stb. De a fu konnyu drog, es nem hiszem hogy van olyan fiatal aki nem tudna maganak szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!