Kamaszoknál ez a menő?! :O Drog, pia, cigi.
Igen soknál ez a menő.. én 16 vagyok mégse csinálom ezeket, járok néha bulizni jó akkor 1-2 pohár lecsúszik de csak ha jól esik.. másokat meg nézek, hogy segg részegek vagy épp el vannak szállva "valamitől" másnap meg nem is emlékeznek, hogy mit csináltak este.. és már nem a csak "sima" cigi jön szóba akár a suliba se, a másik meg a szülők vagy nem is tudják mit csinál a gyerekük mivel reggel mennek haza vagy tudják és együtt is csinálják...
De vannak még ilyen korúak akik nem csinálják ezt és mégis jól érzik magukat a buliba vagy akárhol :D
Nálunk a drog nincs, maximum a füves cigaretta.
De van cigi, pia, bulik, pasik minden mennyiségben.
Egyrészt rohadt egészségtelen, nemhogy örülnének, hogy egészségesek, inkább rombolják magukat. Először csak bulikban isznak és cigiznek - bár már az is rendszeresnek mondható, olyan sűrűn buliznak -, aztán pedig már rendszeresen.
Másrészt szellemileg is leépítő meg számomra érthetetlen.
S leszólnak engem, hogy én miért vagyok otthonülős, és miért gépezek sokat. Mert éjjel hajnalig partyzni, berúgni, cigizni, csókolózni idegenekkel, másnap rosszul lenni hullafáradtan, a tegnapi eseményekre félig se emlékezve miért jobb, mint a neten bármelyik témában sokat tanulni, aztán egy jót játszani, aztán képet szerkeszteni, aztán honlapot szerkeszteni, stb?
Persze, a pia ellen se vagyok, a bulizás ellen se. Évente kétszer-háromszor nem árt meg a buli se, ha kívánod, és ha két italt iszol meg, és nem cigizel. A gond ott van, hogy nem évente két-háromszor, hanem többször, és durván. És ez egy norma. Te nem ilyen vagy? Te egy senki vagy!
Bocsi, engem is feldühített. ;)
18/L
El se hiszed, mennyire meg tudlak érteni. Ugyanígy érzek...
Neked nem szólnak be folyton - akár jó, akár rossz szándékkal -, hogy te is legyél ilyen?
Amúgy hány éves vagy, ha nem illetlenség megkérdeznem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!