Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez manapság a menő Cigi drog pia?

Ez manapság a menő Cigi drog pia?

Figyelt kérdés

Cigi pia orrba szályba 10-13 évesen első szex drogok

én 14 éves vagyok csak a cigit próbáltam ki 1 szál volt össz

a pia meg úgy van ha megyek haverokkal "kocsmázni" megiszok 1 üveggel és utána csak beszélgeteka tobbiekkel(szűz vagyok még)

14/F

2009. ápr. 19. 21:21
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
bocs kifelejtettem az öngyilkos-stílust az EMO-t
2009. ápr. 19. 21:25
 2/24 anonim ***** válasza:
47%
száLYbaaaa? kicsi fiú, előbb tanuljál, a kocsma nem 14 éves szüzeknek való hely... :(
2009. ápr. 19. 21:25
 3/24 anonim ***** válasza:
52%
14 évesen kocsmázol? Ejha... Nem sokáig leszel szűz...
2009. ápr. 19. 21:27
 4/24 A kérdező kommentje:
ne a HELYESÍRÁSI hibákat nézzétek pls amúgy meg nagyon ritkán megyek ki
2009. ápr. 19. 21:28
 5/24 anonim ***** válasza:
73%
sajnos manapság ez a divat, de nem gondolnak az ilyenek arra h a saját egészségüket roncsolják...
2009. ápr. 19. 21:29
 6/24 anonim ***** válasza:
96%

jól csinálod ne is süllyedj le odáig. a szüzességgel is ráérsz még egy helyes kedves csajjal.

csak igy tovább!!

2009. ápr. 19. 21:29
 7/24 anonim ***** válasza:
95%

én vagyok, az első, bocsi, de ez kicsit szúrta a szemem. Mármint a helyesírás. :)

Tudod, pont azon gondolkodtam, hogy a mai tizenéveseknek milyen rossz.. kallódtok.. Régen olyan jó volt, voltak úttörőtáborok, nyaralások, kalandok, foglalkozások.. sose jutott eszünkbe pia, meg emo, meg egyebek.. Még az amerikai kiscserkészeknek is jobb dolguk van, mint a magyar tizenéveseknek.

Vigyázz rá, hogy TE ne kallódjál el, legyél értékes ember!

2009. ápr. 19. 21:32
 8/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is írtam ki egy ilyen kérdést,elég sok válasz érkezett rá: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Egyébként teljesen egyetértek Veled,én is ilyen vagyok.Mármint nem cigizek,nem piálok(jó,néha családi körökben alkalmanként egy pohár)...és szűz vagyok.

Hidd el hosszú távon Te/Mi járunk jól,mert az Ő szervezete beteges lesz...Szerintem nem maguktól lettek ilyenek,mutatták Nekik rendesen a példát.:S

Például nálunk az ilyenek közül több embernek is elváltak a szülei,cigiznek,nem alszanak otthon,hanem elmennek bulizni...meg ilyenek...ki mutasson példát a gyerekeknek,ha nem szüleik?

A szüzesség megint más kérdés,főleg a lányoknál,mert akármilyen vagány nem fog fűvel-fável lefeküdni 12-13évesen,tapasztalat...

Üdv!

manocska95 -14/L-

2009. ápr. 20. 18:58
 9/24 anonim válasza:
93%
Sziasztok! Én is meglepödök a "mai fiatalokon"... hiába vagyok 17éves,de sok rémísztő dolgot tudnak mutatni a nálam fiatalabbak...pl a 13évesek full részegen fetrengenek és kavargatnak össze vissza mindenkivel... :S Én pl. 15évesen kezdtem a bulizásokat és akk sem teljes gőzzel...tudtam jól h mit lehet és mit nem! Na meg persze a nevelés...szerencsére jó nevelést kaptam :) Most pedig egy 8hónapos kapcsolatban vagyok :) és így is lehet jókat,normálisan bulizni...am az én korosztályom,vagyis az értelmesebbje majdcsaknem megveti azokat a "kicsiket" akik isznak,cigiznek,esetenként drogoznak...
2009. ápr. 20. 20:45
 10/24 anonim válasza:
77%

Én 17 éves vagyok, de ami a mai fiatalokkal megy az még nekem is sok...

12-13 évesek veszítik el a szűzeségüket, isznak, cigiznek, neadj isten drogoznak...:S

Nem vagyok én se egy szent, de tudom hol a határ!!

Az EMO-stílusról meg már ne is beszéljek..

Ha most itt tartanak akkor mi lesz velük késöbb??

A mai fiatalokkal azt akartam mondani hogy a nálam fiatalabbak.

Szerintem a cigivel a piával, még rá érsz, de késöbb is csak mértékkel.A szűzeséged miatt meg ne agódj, mindennek eljön az ideje.

2009. ápr. 21. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!