Gaz ha a 8 eves kishugommal egy szobaba vagyunk? 14/F
Gaz ha a 8 eves kishugommal egy szobaba vagyunk? 14/F; Nem egy agyba, csak egy szobaba!!!!!!!!!
Nem vagyunk tul gazdagok se szegenyek, ink kozepesek, a haz se kicsi, csak a felosztas ugy van hogy egy nagy szoba es egy nagy nappali+ konyha+furdo+pince+egy nagy udvar. Ha majd egyszer baratnom lessz, akkor mit tegyek?
14/F
Le lehet választani egy spanyolfallal, de az sem oldja meg a problémát teljesen. Nekem volt egy barátom, 20 éves, a húga meg 16. Egy szobában voltak, hát nem aludtam ott náluk sosem, gondolhatod. Pedig ők is állandóan kérték, még meg is lehetett volna oldani, de nem. Sok szülő eleve nem is díjazza, ha otthon él nemi életet a gyermek. Sajnos ez van.
Anyuék 9-en voltak tesók, szerinted ott volt minden gyereknek külön szobája? Örülj, hogy van fedél a fejed felett.
"Szerintem mond meg a szüleidnek hogy neked is kell egy kis magán szféra,és költözzön át a hugod hozzájuk."
Ja, a szülőknél talán egészséges?
Szerintem is a térelválasztó a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!